Árlisták letöltése:

Kaputelefon árakban és típusokban is ügyfélbarát a választékunk

Építkezésnél és felújításnál is szóba kerülő tételek a kaputelefon árak. Kaputelefonra mindenhol szükség van, csak az nem mindegy, hogy mennyiért és milyenre.

Régi vagy az új kerüljön a bejárat mellé?

A biztonság kérdése egy társasházban első helyen szerepel. A belépés a házba kulcs, kód vagy mágnes beléptető használatával történik. A lakókhoz érkezőket kaputelefon használatával engedik be. A kommunikáció eltérő szinteken történik egy analóg és egy digitális készülék használatával. Az analóg kaputelefon csak hangot közvetít, de a legmodernebb eszközök a hang mellett már képet is adnak a kommunikációhoz.

A kérdés, hogy minden társasház, minden lakó igényli e a korszerű rendszert vagy megelégszik a hagyományossal is? Tény, hogy a modern rendszer ára borsosabb, mint az analóg készüléké és több elemből is állhat. Azonban a funkciók és a lehetőségek száma is megnő egy olyan berendezéssel, aminek a távolság sem jelent akadályt. Elég csak megemlíteni a wifi kapcsolatot és a mobil eszközről vezérelhetőséget.

Ahol a ház biztonsága fontos, ott az analóg rendszer már önmagában kevésnek bizonyulhat. Érdemes egy kicsit többet áldozni a beszerzésre, mert a videó kaputelefont használni nem jelent luxust vagy kihasználatlanul maradó készüléket. A sokoldalú berendezésekkel tárolni is lehet a felvételeket, visszakeresni a korábban belépőket is.

Kaputelefon árak

Az frissen elkészült társasházakhoz ma már szinte kivétel nélkül videós hívásra is képes kaputelefont választanak, de a régebbi épületek korszerűsítésénél is érdemes számításba venni a modern technológia nyújtotta előnyöket, ami a lakóközösség javát szolgálja.

A vezetékek már megvannak, az összes készülék felszerelésre vár, már csak döntenie kell arról, hogy milyen berendezés kerüljön az ajtó mellé. A tőlünk megvásárolható termékek analóg és digitális változatai is a kimagasló színvonalat képviselik. Döntsön igény alapján, kihasználhatóság és persze ár szerint! A választék egyes darabjairól a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén kaphat felvilágosítást a kollégáinktól.

telemontazs.hu