Videómegfigyelő? A megbízható Provision őrködjön Önnek!

A videómegfigyelő a biztonsági rendszer egyik, megkerülhetetlen része. A felvételek segítenek a biztonság megerősítésében.

Az ingatlanok, vagyontárgyak vagy a személyek védelme ma már nem megvalósítható egy modern biztonsági rendszer alkalmazása nélkül. A mozgás érzékelők és riasztók mellett az audio és video felvételek rögzítése is hozzá járul ahhoz, hogy az illetéktelen behatolók útját állja.

videómegfigyelő már önmagában is elrettentő erővel rendelkezhet. Egy jól látható helyre felszerelt kamera láttán a betörők kétszer is meggondolják, hogy megkíséreljék e a betörést. Sajnos még így is megeshet, hogy a betörés megtörténik. A videómegfigyelő segítségével az ingatlanokban és azok környékén is minden szükséges felvételt rögzíteni lehet. Mire jó egy videómegfigyelővel rögzített video felvétel? A már megtörtént betörést vagy birtokháborítást felveszi a videokamera és a rendszer bizonyos ideig tárolja a memóriában. A felvételeket dátum szerint vissza lehet keresni és visszanézni. A felvétel alapján azonosítani lehet az elkövetőt, illetve rekonstruálni egy adott időintervallum eseményeit.

Ennek alapján könnyen belátható, hogy a videómegfigyelő és az egyéb biztonsági rendszerek alkalmazása a megelőzésben és a megoldásban is nélkülözhetetlen és maximálisan sikeres. Ajánljuk figyelmébe a nagyon hatékony és sokoldalú videómegfigyelőnket, a Provision termékét, amivel a belső tereket és a kültéri helyszíneket is az ellenőrzése alatt tarthatja! A Provision modern szoftver támogatottsággal rendelkezik, könnyen kezelhető felhasználói felülettel segíti a működtetést és internet eléréssel bárhonnan lehet kapcsolódni a kamerák képére. Telepítse, vegye fel, játssza vissza vagy kövesse élőben a felvételeket!

Forduljon bizalommal hozzánk, ha a legjobb, márkás biztonsági rendszerek közül szeretne válogatni! A cégünk által forgalmazott Provision megfigyelő rendszerről érdeklődjön a kollégáinknál! A honlapunkon feltüntetett telefonszámon vagy üzenetben tudunk bővebb felvilágosítást adni a nálunk megvásárolható biztonságtechnikai termékekről.

telemontazs.hu