Teremtsen biztonságot a nyaralójában!

Az ingatlanok védelme a tulajdonosoknak kihívást jelenthet, de csakis akkor, ha nem tudják, milyen eszközökhöz nyúljanak.

Az ingatlanokat teljes körű biztonsággal ellátni csakis modern riasztó rendszerekkel lehetséges. Nem jelent kivételt ez alól az olyan ingatlan sem, amit csak időszakosan használnak a tulajdonosok. A nyaralóknak is szüksége van magas szintű védelemre, azt is eláruljuk, hogy miért.

Riasztók nyaralókhoz

A hétvégi házakat azért vásárolják meg, hogy a megérdemelt pihenést ismerős, szerethető környezetben tudják eltölteni a tulajdonosok. Egy nyaralót ugyanolyan gondosan rendeznek be, mint a saját otthont, sok a személyes, érzelmi értéket hordozó tárgy is. Sokan megtehetik, hogy saját nyaralót építtetnek, aminek az értéke a befektetett munka, idő és pénz miatt magasabb, mint egy használtan vásárolt épületé.

A riasztó rendszer és a különféle berendezések is segítik a nyugalom megőrzését és a felesleges bonyodalmaktól is meg tudnak óvni. A következő előnyök járnak a riasztók beszerelésével:

  1. Az év nagy részében egy nyaraló üresen áll, tehát a betörők, vandálok szabad prédája. A szomszédoktól nem lehet elvárni, hogy mindig résen legyenek, ellenben a riasztó megbízhatóan jelez, ha mozgást, behatolást észlel.
  2. A nyaralás ideje alatt a tulajdonosok nyugodtabban alhatnak, mert a biztonságérzetüket növeli a házba telepített riasztórendszer. A nyaralók azért hagyják el a városi nyüzsgést, hogy kevesebb stresszt éljenek át. Vannak akiket zavar a vidék csendje, éjszakai sötétje, nekik a riasztó segít megnyugodni.
  3. A biztosítók jobban kedvelik azokat az ingatlanokat, ahol riasztó, kamera is van, mert az ilyen épületekre kötött biztosítás alacsonyabb kockázatú és kedvezményekkel is együtt járhat.

A kereskedésünkben olyan elektromos energiát igénylő berendezések és rendszerek elérhetőek, amik az ingatlan védelemben fontos szerepet töltenek be.

A termékeinket a honlapon elérhető ismertetők alapján jobban meg tudják ismerni a vásárlók és eldönthetik, melyik felel meg leginkább az igényeiknek. Ha bármiben segíthetünk, lépjen velünk kapcsolatba!

telemontazs.hu