Társasházi kaputelefonok a Futurától

Új épülethez modern kaputelefonok illenek. A Futura kaputelefon rendszerei stílusban és tudásban is illenek a lakóközösség igényeihez.

A régi készülékek és az új kaputelefonok között alapvető különbségek körvonalazhatóak. A belépés, a vendégfogadás, a kényelem és a biztonság is mind ehhez a készülékhez köthető. Miért érné be egy elavultnak számító készülékkel, ha kaphat olyat is, ami többet tud és jobban is teljesít minden funkciójában?

A Futura digitális video kaputelefonok könnyen fel-és beszerelhetőek a legtöbb épülethez minden további nélkül illenek. Az elegáns stílus a modern digitális technológia találkozásával tökéletes kommunikációs készüléket tud nyújtani egy olyan társasháznak, ahol a korszerűség kerül előtérbe. A kaputábla és a lakáskészülékek is követik a letisztult és elegáns stílust, amellett, hogy könnyen kezelhető készülékként segítik a kommunikációt és a beengedést is.

Egy analóg készülékhez képest a digitális, videós változatok többet tudnak a lakóknak adni. A számkódos belépés mellett proximity belépés is segíti a gyorsabb bejutást. A kaputábla széles látószögű kamerával, háttérvilágítással, digitális érintőkijelzővel készül. A kaputelefon kaphat olyan kiegészítő funkciókat is, amik a nagyobb biztonság, a távolság áthidalására is alkalmasak. A vendégek fotójának rögzítése vagy a hívás továbbítása telefonra is ezek közé a funkciók közé tartoznak.

A beléptető rendszerek, kaputelefonok korszerű változatait forgalmazzuk azoknak a vásárlóknak, akiknek a megjelenés és a funkció együttesen fontos szempont. A Futura termékeinek megbízhatóságát is mutatja, hogy a beléptető rendszerek és kaputelefonok képviselői egyaránt felbukkannak irodaházak, családi házak, társasházak bejáratainál is.

A biztonság, a kényelem és az esztétikum is találkozik egyetlen rendszerben, ha a Futuráról van szó. A kaputelefon is fontos része egy társasháznak, válasszon olyan modellt, ami minden téren eleget tesz az elvárásoknak! Tervezzen vele, rendeljen tőlünk a lakóközösség számára új kaputelefont!

telemontazs.hu