Színes video kaputelefon rendszerrel mindent lát és mindent hall az ajtó előtt!

Egyik kaputelefon olyan, mint a másik? Ez a kijelentés talán csak a bejárat mellé felszerelt kaputáblára igaz, annak is a külsejére. Amint a látogató megnyomja a kiválasztott lakáshoz tartozó gombot és elindítja a hívást, a különbség látható és hallható lesz, legalábbis a lakásban tartózkodó számára. A modern kaputelefon rendszerek között már nem csupán audio vagyis hang közvetítésével működő modellek vannak, hanem színes video kaputelefon rendszerek is gazdagítják a kínálatot.

A video kaputelefon rendszerek sokkal részletesebb és átfogóbb információkat közvetítenek a lakásban hívást fogadó számára. Már nem kell csak a hangra hagyatkoznia, amikor valaki felcsenget, hanem a kijelzőn keresztül azt is láthatja, hogy ki szeretne bejutni a házba.

színes video kaputelefon rendszerek egyik közkedvelt termék családja a DT-2 színes video kaputelefon rendszer a Futura Digitaltól! A legújabb kaputelefon rendszerek  és a hagyományos audio kaputelefonok is megtalálhatóak a kínálatban. De térjünk vissza a színes video kaputelefon rendszerekhez!

A kaputelefon tábla része esővédővel felszerelt, így nem éri kár rossz idő esetén sem. A kamera látószöge állítható, illetve elég széles ahhoz, hogy azt is lássa a kamera, ami nem közvetlenül szemben van a kaputelefonnal.

színes video kaputelefon rendszer kiváló felbontású, színes képet közvetít a beltéri egység kijelzőjére, amit ki is lehet hangosítani. Ezzel a felhasználói élmény is nő és a biztonságosabb használat is megvalósul. Ez még nem minden, mert a színes video kaputelefon rendszerek sokoldalúsága itt még nem ér véget. A wifi kapcsolattal rendelkező modelleken a hívást át lehet irányítani okos eszközre is, aminek köszönhetően a tulajdonos bárhonnan megkapja a kaputelefonon megjelenő képet és a hívást. Abban az esetben is látja, ki csenget Önhöz, ha nincs is otthon!

Ma már a színes video kaputelefon rendszer nem luxus cikk, hanem alapvető része az otthon védelmi rendszerének. Ismerje meg a DT-2 színes video kaputelefon rendszert és korszerűsítse otthonát!

telemontazs.hu