Sommer kapunyitó szettekkel a kapu kezelése egyszerűen biztonságos!

Kert kapu, utcai bejárat vagy kocsifelhajtóra nyíló kapu, mindegyikhez illik a Sommer kapunyitó szett! A motorizált kapumozgatás ma már mindenhol magától értetődő választás, hiszen a meghajtó motorokkal egyszerűbb és biztonságosabb a kapuk használata. A megfontoltan kiválasztott kapumozgató meghajtó is fontos szerepet játszik abban, hogy a kaput valóban úgy lehessen használni, ahogyan tervezték.

Sommer kapunyitó szett nem hagy semmilyen kívánnivalót sem maga után, ez pedig az innovatív technológiának és a precíz tervezésnek egyaránt köszönhető. A modern kapunyitás termékei már minden elváráshoz és igényhez kiválóan képesek alkalmazkodni és nem okoznak csalódást egyik kapu típus tulajdonosainak sem.

Sommer kapunyitó szettek segítségével egyszárnyú és kétszárnyú kapunyitás is lehetséges, függetlenül attól, hogy nyíló vagy toló ajtóról van szó. A meghajtó motor és a kapunyitó szerkezet pontosan mozgatja a kapu szárnyait és nem jelent problémát a nehezebb anyagok, illetve kerítés elemek biztonságos elmozdítása sem. Távirányítható és programozható, ezáltal kényelmesen és precízen irányítható.

Sommer kapunyitó szettek ereje, ügyessége, felhasználóbarát és kapukímélő kialakítása együttesen teszi a Sommer termékeket élvonalbeli kapunyitókká. Méret és teherbírás szempontjából is többféle típusban kaphatóak, ennek köszönhetően kapuhoz illő terméket lehet választani. A sokféle funkció első sorban a Sommer kapunyitó szettek biztonságos működését szavatolják. A Sommer kapunyitó szettek nem terhelik a kaput, csendesen mozognak, egyszerűen fel lehet őket szerelni, nincs szükségük ütközőre, áramszünet ideje alatt is zárnak, akadályt észlelve visszanyitnak.

Amennyiben még nincsen motorizálva a kapu vagy nincs megelégedve a jelenlegi kapunyitójával, akkor javasoljuk, hogy adjon egy esélyt a Sommer kapunyitó szetteknek! Keressen minket bizalommal és rendelje meg az igényeihez és a kapuihoz illő Sommer kapunyitó szettet, méghozzá kedvező áron! A bővebb tájékoztatásért lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a megadott elérhetőségeink egyikén!

telemontazs.hu