Az Urmet kaputelefon Matibus modellje a társasházi kaputelefon szettek klasszikus megfelelője. Ez a modell nem a legmodernebb, viszont sokat tud.

A kaputelefonok a kommunikáció eszközei, összeköttetést adnak az épület bejárata és az egyes lakások között. a rendszer típusa és tudása dönti el, hogy milyen kommunikációt lehet folytatni a kaputelefonos rendszerrel.

A hagyományos az audio, a legújabb pedig a videós rendszer. Az egyik hangot, a másik hangot és képet is tud közvetíteni a telefonálóknak.

Az Urmet kaputelefon egy régi típus, több tudással

A Matibus Urmet kaputelefon egy audio modell, de csak típusában emlékeztet a hagyományos, régi vágású kaputelefonokra. Az egyik fő különbség, ami ezt a modellt megkülönbözteti a régiektől, az a digitális rendszere. A telepítése kevesebb vezetéket igényel, mint az egyszerű audio készülékeknek.

A készülék bejáratnál elhelyezett kaputáblája digitális kijelzővel van felszerelve. Fémes, modern megjelenés jellemzi, amin jól láthatóan világítanak a piros számok. A piros fénnyel működő kaputábla minden napszakban és időjárásban kiváló olvashatóságot biztosít. A táblát kiegészítették kódzárral és esővédővel is, így nem rontják a vízcseppek a láthatóságát.

Az acélból vagy eloxált alumíniumból gyártott tábla erős, bármilyen épületre fel lehet szerelni. Lakásonként tartozik hozzá telefon, típustól függően hagyományos és videós változatban is.

A Matibus modell funkciói lehetővé teszik, hogy főbejáratokat és mellék bejáratokat is működtessenek igény szerint. Teljes körű ellenőrizhetőséget és kontrollt tud biztosítani egy társasház lakói számára.

A kereskedésünk a kaputelefonok, beléptető rendszerek, nyitók, megfigyelő-és riasztórendszerek forgalmazásával foglalkozik. A biztonságos épületek és ingatlanok korszerű felszereléséhez ezek a berendezések szervesen hozzátartoznak.

A vásárláshoz szüksége van még részletes információkra? Egyszerű a dolga, csak üzenetet kell írnia nekünk vagy telefonon kapcsolatba lépni a kollégánkkal. Várjuk a megkeresését!

telemontazs.hu