Kulcsos zárak helyett beléptető rendszerek? Megéri!

A kulcsokat kártyára cserélheti, ha a beléptető rendszerek telepíttetésével teszi korszerűbbé a cégét. Haladjon a korral, váltson elektronikus beléptetésre!

A kulcs és a zár kombinációja már nem számít a legkorszerűbb megoldásnak, ha az ellenőrzött biztonságról van szó. Az elektronikus beléptetésre egyszerűen át lehet állni, anélkül, hogy zárcserével, nagyobb lélegzetű szereléssel kellene foglalatoskodni.

A kulcsos zárak használatának az egyik hátulütője, hogy a kulcsokat el lehet hagyni, ha pedig nyomuk veszett, azokat könnyen lemásolhatja bárki. A belépő kártyák ezzel szemben nem másolhatóak és nem is lehet egy kártyából többet készíteni. Mindegyik egyedi darab, ami saját azonosítóval rendelkezik, senki nem kap ugyanolyat.

A kártya tulajdonosának tartózkodási helyéről a rendszer információt tárol. A rendszer megmutatja, hogy az épületben ki tartózkodik és mennyi ideig, a neki szánt kártyával a birtokában. Ugyanígy a beléptetést érzékelő készülékek jelezni tudják, hogy mikor, hányan és kik haladtak át rajtuk, belépéskor és kilépéskor is. Semmi nem marad észrevétlen.

A beléptető rendszerekkel nagyobb ellenőrzést lehet megvalósítani, a biztonság jóval nagyobb lesz, mint egy átlagos, kulcsos, záras épületben. Ahol ilyen korszerű beléptető rendszert választanak, tehát amellett döntenek, hogy korszerűsítenek, meg fogják tapasztalni az ezzel járó, fontos előnyöket. A védelem mindenhol kiemelt szerepet kap, ahol nincs helye illetékteleneknek, értékes berendezés, vagyontárgyak, információk találhatóak az épület, létesítmény falain belül.

Az új beléptető rendszert meg tudja vásárolni a mi kereskedésünk termék kínálatából, méghozzá nagyon korrekt áron. Innentől már csak a telepítés és a rendszer teljes aktiválása választja el attól, hogy egy új szintre lépjen a beléptetés világában. Amennyiben szeretne tőlünk vásárolni és információra van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! Egyes termékek csak rendelésre elérhetőek és nem raktárról.

telemontazs.hu