Kérdések a kaputelefonok kiválasztásához

A kaputelefonok a hétköznapokban mindenki által használt kommunikációs eszközök. Milyen eszköz közvetítsen a kaputelefon két oldalán lévők között?

A kaputelefonok kettős funkcióval rendelkező beépített rendszerek. Az egyik feladatuk az, hogy a kommunikációhoz megteremtsék a csatornát. Ez történhet hang vagy kép útján is, attól függően, hogy analóg vagy digitális szerkezetről van e szó. A másik feladatuk az, hogy az ajtó vagy kapu nyitását is lebonyolítsák.

Ez az eszköz egyszerre teszi egyszerűbbé, biztonságosabbá és kényelmesebbé is a hétköznapokat. Nem kell liftezni, lépcsőket mászni, kimenni az esőbe vagy attól félni, hogy támadás áldozatává válik a lakó. A kaputelefonnal látni, hallani lehet az ajtó vagy kapu előtt álló személyt és eldönteni, hogy menjen vagy maradjon.

Az ár fontos, de nem az egyedüli kérdés

A készülék kiválasztásának egyik kérdése a költségkeret. Mennyi pénzt érdemes szánni egy kaputelefon rendszer megvásárlására és annak beszerelésére? Egy ilyen készülékkel áltaában hosszú távra tervez az ember és szeretné, ha jól is működne, jelezne amikor érkezik valaki és nem adna hamis jelzést sem.

Amennyiben a magasabb ár megbízhatósággal párosul, egyszeri befektetésként megéri a drágább és jobb teljesítményű, korszerűbb funkciókkal készült modellt választani.

Az ár önmagában nem elég, mert egyéb tényezők is meghatározzák, hogy milyen készüléket szereltethet be egy lakó, illetve lakóközösség. Az épület adottságai például ilyen tényezőnek számítanak.

A két egység között mekkora a távolság, van e már vezeték, milyen beépítést lehet elvégezni? Ezekre a kérdésekre szintén választ kell adni.

Az egyszerű telepítés, a tiszta hang és éles kép, a modern funkciók alapvető elvárások.

A honlapunkon minden érdeklődő át tudja lapozni a termék katalógusunkat, online. A katalógusban a termékekről talál ismertetőt, valamint részletesen tud tájékozódni az aktuális kaputelefon árakról is. Amennyiben információra van szüksége a vásárláshoz, csak lépjen kapcsolatba kollégánkkal a honlapon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

telemontazs.hu