Kaputelefonok videós változatban: várja vendégeit felkészülten!

kaputelefonok színes, videóval rendelkező változatai magán intézmények számára praktikusak. A videós kaputelefon modern és biztonságos berendezés a beléptetéshez!

Egy magán intézményben, ahol páciensek, ügyfelek fordulnak meg naponta, kiemelt jelentőséggel rendelkezik a beléptetés kérdése. Az intézmény nívóját adja az is, hogy az érkező vendégek milyen biztonsági intézkedésekkel szembesülnek. Az egyszerű kapunyitó vagy a kaputelefon is lehet olyan modern berendezés, ami egyszerre tudja az intézmény biztonságát fenntartani, az ott dolgozók munkáját megkönnyíteni, valamint a vendégek, páciensek belépését is egyszerűbbé tenni.

Az üzletünkből több fajta, automata kapunyitót tud megrendelni, egy vagy két szárnyú, nyíló vagy toló kapukhoz is. A kapunyitók mellett a korszerű funkciókkal ellátott kaputelefonok sem maradhatnak ki egy komplett beléptető rendszerből. A videós, színes kaputelefonok azok a rendszerek, amiket nagyon egyszerűen, rövid idő alatt lehet telepíteni és üzembe helyezni. Ezután már csak aktiválni kell a rendszert és várni az érkező vendégeket. A recepciós kolléga gyorsan le tudja bonyolítani a beléptetést és a kaputelefonon keresztül videós, illetve hanghívást is tud kezdeményezni. Az elavult rendszerek helyett használjon olyan kaputelefonokat, illetve kapunyitókat, amiknek a segítségével az intézmény vonzóbb és biztonságosabb is lesz az érkező vendégek számára! Az általunk forgalmazott modellek minden elvárásnak megfelelnek, ugyanakkor könnyű kezelhetőséggel rendelkeznek! Márkás, széles körben használt termékek várják a kínálatunkban, kedvező árakon!

kaputelefonok és kapunyitók korszerű modelljeiből tudnak választani az érdeklődők. A beléptetéshez még nem késő korszerűsíteni a meglévő rendszert! Forduljon hozzánk bizalommal, mert a termék portfóliónkban minden a rendelkezésére áll ahhoz, hogy igazán sokoldalú beléptetőrendszert tudjon kiépíteni! Az Önt érdeklő termékekről tudjon meg többet, tájékozódjon a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!

telemontazs.hu