Kaputelefonok és kapunyitók beléptetéshez!

Kaputelefonok és kapunyitók modelljeiből tud válogatni, ha benéz az áruházunkba. Rendelje meg az új berendezéseket fővárosi üzletünkből!

A honlapunkon részletesen bemutatjuk azokat a kaputelefonokat és kapunyitókat, amik a teljes termék kínálatunk jelentős részét alkotják. Két olyan, alapvető berendezésről, kiegészítőről van szó, ami a beléptetés ellenőrizhetőségéhez járul hozzá. Egy olyan ingatlanban, ahol nincs szabad bejárása bárkinek, szükség van megbízhatóan működő kaputelefonokra és kapunyitókra. Egy ilyen ingatlan éppen úgy lehet magánház, mint egy irodaépület vagy társas ház, közintézmény is.

A kerítéssel körbevett épület megközelítéséhez elsőként a kaputelefont kell használnia az érkezőnek. A kaputelefon lehet hagyományos vagy pedig modern, videós változat is. A budapesti áruházunkban olyan termékekből tudnak válogatni a vásárlók, amik minden igényt kiszolgálnak. Egy egyszerűbb modell akkor jó választás a kaputelefonokból, ha csupán a beengedéshez van szükség rá. A videós változat viszont már jóval sokoldalúbb.  Amellett, hogy videó képet ad a kamera előtt álló személyről, még egyéb funkciókkal is rendelkezik, amik segítik a beléptetést és könnyű kezelést tesznek lehetővé. A DT2 és az Urmet modelljei minden igényt le tudnak fedni, érdemes megismerni azt, hogy mit tudnak ezek a termékek.

A kapunyitó a másik kiegészítő, ami a beléptetéshez nélkülözhetetlen a kaputelefon mellett. Természetesen csak ott van szükség egy komplett kapunyitó szett beszerelésére és használatára, ahol zárható kapu tartozik az ingatlanhoz. Egy kapunyitóval kényelmes és praktikus a kapu mozgatása, ugyanakkor arra is kiváló ennek a terméknek a használata, hogy csak az jusson be, aki nyitni, zárni is tudja a kaput vagy pedig beengedik rajta.

Az áruházunk termékeit személyesen is meg tudja tekinteni, ha befárad a fővárosi üzletünkbe. Ha valami felkeltette az érdeklődését a honlapunk katalógusaiból, csak kérdezzen bátran! A megadott elérhetőségeink egyikén is kapcsolatba tud lépni kollégáinkkal!

telemontazs.hu