Kaputelefonok: döntsön az Önnek való típus mellett!

kaputelefonokból hagyományos és modern típusokkal is rendelkezünk. Válasszon olyan készüléket, ami a leginkább megfelel az igényeinek!

Kaputelefonokat minden nap használunk, de nem mindegy, hogy milyen típusú van felszerelve a bejárat mellé, a lakás falára. Ezek a készülékek minden társasház, panel épület, családi ház, irodaház és egyéb ingatlan alapvető kiegészítői. A kaputelefonok a beléptetésben vesznek részt, a segítségükkel biztonságosabb, kontrollálhatóbb a beengedés. A kaputelefonok ugyanazt a feladatot látják el, de abban különböznek egymástól az egyes modellek, hogy milyen funkciókkal működtethetőek, milyen kiegészítőkkel rendelkeznek és hogyan lehet kezelni őket. A készülék  kiválasztásánál érdemes az egyes modelleket jobban megismerni és mérlegelni a tulajdonságok alapján, hogy melyik kaputelefont lehet jól kihasználni a jövőben.

A kaputelefonok kiválasztásának egyik fő kérdése nem más, mint a két fő típus. Dönteni kell a hagyományos és a video kaputelefon között. Való igaz, hogy a video kaputelefon sokoldalúbb, korszerűbb készülék, de nem biztos, hogy minden helyszínen ez jelenti az ideális készüléket, illetve nem biztos, hogy szükség van minden, modern funkciójára. Azt is figyelembe kell venni, hogy a helyszínen milyen lehetőségek vannak a készülékek bekötésére, telepítésére.

kaputelefonok működtethetőek beszédkapcsolattal, adhatnak videoképet. Hasonló készülékek a kapunyitók, amikkel csak gombnyomásos beengedést lehet végezni. A kapunyitás történhet a lépcsőházból vagy a lakásból is, de mágnessel, kóddal és kulcsokkal, sőt, akár mobiltelefonnal is. A készülékhez tartozhat több beltéri egység is, amiket a lakásokban lehet elhelyezni.

Az új, személyes igényeihez illő készülékeit meg tudja rendelni a mi termék kínálatunkból. Ne hagyja ki a lehetőséget és vásároljon új, kiváló ár-érték arányban kapható kommunikációs készüléket beléptetéshez! Az érdeklődőknek minden kérdését megválaszoljuk, lépjenek kapcsolatba velünk a weboldalon szereplő elérhetőségek bármelyikén!

telemontazs.hu