Kaputelefonok a ma és a holnap számára!

Egy épületben, ahol lakóközösség működik, mindig az az elsődleges cél, hogy a közösség érdekeit nézzék és annak érdekében cselekedjenek.  Ezért rendszeresen felújítást, korszerűsítést is be kell iktatni egy társasház életében. A változtatások a lakók kényelmét, biztonságát, az épület élhetővé tételét szolgálják. Egy aprónak tűnő változtatás, korszerűsítés is komoly eredményeket hozhat. 

Új tető, energiatakarékos szigetelés vagy nyílászáró csere mellett a kaputelefon is aktuális kérdés lehet. Sok helyen, főleg a régi építésű ingatlanoknál még a több éve, évtizede telepített kaputelefonokat használják. Igaz, hogy sok közülük ma is megbízhatóan működik, de jóval kevesebbet tudnak, mint a modern társaik.

kaputelefon korszerűsítése is a ház és a lakók érdekében történik, hiszen a beléptetést érintő dologról van szó. A régi típusú kaputelefonok nem tudják azt a színvonalat és sokoldalúságot produkálni, amit a legújabb kaputelefon modellek. Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen új kaputelefont termék kínálatunkból! 

A weboldalon minden, általunk forgalmazott kaputelefon leírását és részletes katalógusát megtalálja, ami alapján el tudja dönteni, hogy melyik modell és típus felel meg a lakóközösség, illetve a társasház számára. A modellek kiváló ár-érték arányban elérhetőek, hagyományos vagy videós változatban is. A modern kaputelefonok olyan funkciókkal és tulajdonságokkal rendelkeznek, amik biztosítják a jobb ellenőrizhetőséget, a teljesebb kommunikációt és a nagyobb biztonságot is. Például arra is lehetőséget adnak, hogy üzenetet rögzítsen a készülék, a lakások közötti kommunikációra is lehetőség van írásban és szóban egyaránt. A kaputelefon előlapja is sokoldalú, hiszen rendelkezhet éjszakai fénnyel, időjárásálló és rongálásálló anyagból készül, az igényeknek megfelelően beprogramozható.

Amennyiben szeretné lecserélni a régi készülékeket és kihasználni az új modellekben rejlő lehetőségeket és előnyöket, a legjobb helyen jár! Az általunk forgalmazott termékek között Ön is megtalálja a legújabb kaputelefonokat

telemontazs.hu