Kapunyitók márkás változatban kaphatóak kerti kapukhoz és udvari behajtókhoz. A kapunyitás lehet akár személyre szabott is, ha jól választ szettet a feladatra!

A kapuk udvarokra, kertekre, kocsifelhajtókra nyílnak, amiket napi szinten használnak a tulajdonosok, illetve az érkező látogatók is. Egy ilyen kerítés elemet több módon is mozgásra lehet bírni. A mechanikusan mozgatható változatok már elavultnak számítanak, helyettük az automata kapunyitókkal felszerelt kapukat egyre többen választják. A kapunyitók kiválasztása több szempont mentén történik. Az ár természetesen itt is fontos, de nem minden. Ne vásároljon olyan terméket, ami olcsó, de nem képes megfelelni minden elvárásnak! Ha lehetséges, akkor olyan termékek között válogasson, amik az Ön ingatlanához illenek és amik az Ön kapujából tudják a legtöbbet kihozni! Egy kapuhoz az alapján válasszon nyitó szerkezetet, hogy nyíló vagy tolókapuja van. A tolókapukat érdemes előnyben részesíteni, ha kapuról van szó, mert kisebb kockázattal jár a mozgatásuk, mint egy hagyományos, nyíló kapué. A mozgatástól függetlenül, a kapunyitókat forgalmazó márkák termékei, mint amilyenek például a Sommer kapunyitói is, egyaránt maximális megbízhatóságot tudnak nyújtani.

Egy Sommer kapunyitó könnyen kezelhető, programozható és automata mozgatást biztosít a kapuszárnyaknak. A helykihasználás jól működik, a kapu sebessége  ideális ahhoz, hogy a járművek mellett is biztonságban legyenek a vagyontárgyak, illetve az élőlények is. A kapunyitók energiatakarékosan működtethetőek, nem rendelkeznek zavaró zajjal és az élettartamuk is eleget tesz a modern életmód elvárásainak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, ne várjon tovább, hanem rendelje meg és használja hosszú távon az Önnek való kapunyitó szetteket! A termékeink között több, neves márka kapumozgató készleteivel találkozhatnak az érdeklődők, akik keresik a számukra legjobb szettet. A választásban segítenek Önnek a kollégáink, csak kapcsolatba kell lépnie velünk valamelyik elérhetőségünkön!

telemontazs.hu