Kapunyitók és kaputelefonok videós változatban is!

A kapunyitók és kaputelefonok szettben megvásárolhatóak. A családi házakhoz is jól kihasználható szettekről van szó.

A magántulajdonban lévő ingatlanok biztonságát nem csupán erős falakkal és drága riasztó rendszerekkel lehet megteremteni. Az olyan, ismert és hétköznapi eszközök is hozzá tudnak járulni az otthon védelméhez, mint amilyenek a kapunyitók és a kaputelefonok. A kapunyitó önmagában még csak fél sikert jelent, ha azt szeretné, hogy ne tudjon bárki belépni a kapun. Az udvarra vagy a lépcsőházba nem juthat be bárki, csak azok, akiket beenged a bejárat mellett elhelyezett kaputelefon segítségével.

A videós szettek lehetőséget adnak arra, hogy a kapuban álló személyt ne csak hang alapján tudja azonosítani a házban tartózkodó, hanem videó képet is kapjon arról, hogy ki érkezett a házhoz. A házban elhelyezett egység képernyőjén megjelenik a kapunyitó kamerájának képe, ami megbízhatóan megmutatja, hogyan néz ki a látogató vagy mit csinál.

A legújabb technológiával készült kapunyitók és kaputelefonok olyan funkciókkal is rendelkeznek, amiket a régi modellek még nem kaphattak meg. Az okos szerkezetek számos segítséget adnak a felhasználónak ahhoz, hogy a begyűjtött információt rendszerezze, tárolja, illetve ellenőrizze. Már ott sem kell állni a kapunyitó mellett, távolról is kapcsolatba lehet lépni vele és valós időben megkapni az információkat.

A társas házak és iroda épületek mellett a  családi házakhoz is kiválóan illik egy új fajta, okos és sokoldalú kaputelefon. Ilyen modelleket több márka kínálatában is talál, ha az áruházunkban szétnéz. Szerezze be az új kaputelefon szettet a termékeink közül!

Az új beléptető és kommunikációs szettet rendelje meg a mi kínálatunkból, ha modern és megbízható terméket keres! A vezeték nélküli video kaputelefonok minőségi modelljeiből tud válogatni, ha a régi kapunyitót szeretné egy korszerűbbre cserélni az otthonában vagy még nincsen ilyen szettje! A kérdéseivel forduljon bizalommal a kollégáinkhoz! A honlapon szerepelnek az elérhetőségeink!

telemontazs.hu