A modern társasházak már nemcsak a kivitelezésüket tekintve különböznek a régebben felhúzott épületektől, de felszereltségükben is. Mit értünk ez alatt? Már az olyan, mindennap használatban lévő eszközökben is vannak különbségek, mint amilyenek a kaputelefonok. Miért nem mindegy, hogy milyen kaputelefon van beszerelve egy társasházba, milyen készüléken keresztül jelentkezik be egy vendég vagy idegen? A kérdésben már benne van maga a válasz is. A kommunikácó sokoldalúsága és minősége, amit a kaputelefon használata biztosít, szerepet játszik a lakók biztonságának megteremtésében.

A Futura korszerű, új generációs kaputelefonjai jóval többet tudnak, mint egy régi, hagyományos kaputelefon. Ezért is érdemes őket beszereltetni őket az építkezés során vagy pedig lecserélni a régi készülékeket, illetve rendszert egy ilyen modellre. Mit tudnak a Futura új modelljei, ami miatt nélkülözhetetlenek egy nívós társasházból?

Először is megvan az az előnyük, hogy nemcsak hangot, hanem képet is adnak a kommunikációhoz. Ezzel jóval magasabb kategóriába kerülnek biztonság szempontjából, mint azok a modellek, amik csak hangot szolgáltatnak, de képet nem. Ennek köszönhetően könnyebb ugyanis beazonosítani a telefonálót és kisebb annak az esélye, hogy az épületbe illetéktelen személy jut be. A Futura kaputelefonok két vezetékes rendszerek, ez azt jelenti, hogy bizonyos határig bővíthetőek. A kisebb társasházak esetében 4 darab kaputábla és 32 darab lakáskészülék fér bele a hálózatba.

A kaputáblák letisztult, minimál dizájnt képviselnek, éjszakai világítással vannak ellátva. A lakáskészülékek képesek a lakások közti kommunikációra, üzenetrögzítésre, valamint szöveges üzenet küldésére is használhatóak. Többféle képnézet is beállítható, köztük széles látószögű, halszem optika is a jobb ellenőrizhetőség érdekében.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az általunk forgalmazott Futura kaputelefonok vagy egyéb kommunikációs rendszerek iránt, keressen minket bizalommal, és tájékozódjon a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

telemontazs.hu