Elektromos kapunyitók biztonságos áthaladáshoz

Elektromos kapunyitóval megérkezni és távozni is csak egy gombnyomás! A kapuja szinte magától fog működni, csak egy vezérlő motor kell hozzá!

A szárnyas kapuk kézzel történő nyitása és zárása ma már egyértelműen elavult dolognak számít. Az okos eszközök korát éljük, amikor a fogmosáshoz is elég egy gombot megnyomni. A kapuk mozgatása szintén automatizált szerkezetekkel történik, ami egyszerre tud biztonságot és kényelmet is nyújtani.

Az elektromos kapunyitók egyaránt alkalmasak családi házak, társas házak vagy nyaralók szárnyas, illetve toló kapuinak mozgatására. Ahelyett, hogy folyton kiszállna az autóból befelé és kifelé is, csak bízza magát az elektromos kapunyitóra és pillanatok alatt át tud haladni a kapun! A kapuk utólag is automatizálhatóak, a megfelelő motorral kell csak felszerelni őket. A telepítést, beállítást követően a szárnyas kapu vagy toló kapu teljesen biztonságosan tud a parancsoknak megfelelően működni.

A motor vagyis a vezérlő egység lehet hidraulikus vagy pedig elektromechankus kapunyitó is. A döntés természetesen az befolyásolja, hogy a kapu mekkora, milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Például számít a kapuszárnyak mérete, az, hogy a kapu oszlopos e vagy mennyire könnyű súlyú a kapu, milyen gyakran használják.

Az elektromos kapunyitó felszerelése egyszerűen kivitelezhető, az elkészült motoros kapuk programozhatóak, de a legjobb darabok rendelkeznek rácsukás elleni védelemmel vagy áramlás szabályozó funkcióval is. A modern kapunyitó motorok sebességét szintén be lehet állítani, ennek köszönhetően a mozgásuk a kapun áthaladó járműre, személyre nem veszélyes. A motor fokozatosan mozdítja a kapuszárnyakat, amik a közvetlen záródás előtt lelassulnak, ezzel is biztonságosabbá téve az áthaladást.

Az elektromos kapunyitókból több márka termékei is elérhetőek az áruházunkban. Ismerje meg az Aprimatic, a Proteco vagy az Automat elektromos kapunyitó vezérléseit és megoldásait az automatizált kapukra! Szívesen adunk további felvilágosítást valamelyik, megadott elérhetőségünkön!

telemontazs.hu