DSC riasztóval biztonságban tudhatja ingatlanát!

DSC riasztók őrködnek, amíg Ön alszik vagy távol van! A riasztóberendezésekre mindenhol szükség van, ahol a hatékony vagyonvédelem, a biztonság fenntartása alapvető igény. A házőrző vagy a programozható árnyékolók csupán az elsődleges védelmi vonalat jelentik, a komoly eszközök közé a riasztóboltok termékei tartoznak.

A DSC riasztó számos változatban készül a kanadai gyártó futószalagjain, aminek harminc éves tapasztalata garantálja, hogy megbízható, minden igényhez illő modellek közül válogathassanak az érdeklődők. Nem számít, hogy egy iroda, egy kis lakás vagy egy több szintes, nagy alapterülettel rendelkező családi ház biztonságát szeretné megalapozni egy sokoldalú riasztóberendezéssel. A DSC riasztók mindenben megfelelnek a legújabb elvárásoknak is.

DSC riasztók rengeteg előnyös tulajdonsággal vannak felruházva, aminek köszönhetően az egyik legjobb választást jelentik, ha riasztórendszer mellett kell dönteni. A riasztó elsődleges funkciója a behatolás védelem, illetve a behatolási kísérlet jelzése, ezért nyitás-és mozgásérzékelővel van felszerelve. A központi egység ledes és lcd kijelzővel ellátott, akár 64 zónás, felhasználóbarát kezelő panellel.

DSC riasztók programozhatóak, 500 esemény tárolására alkalmasak, számos praktikus funkcióval és hasznos tulajdonsággal rendelkeznek, amik segítik a személyre szabott beállítást és a hosszútávú, megbízható használatot. Garantálható, hogy aki egyszer már kipróbálta és megismerte a DSC riasztókat, annak a későbbiekben sem kell másféle modell, hiszen miért kellene valamit lecserélni, ami tökéletesen működik és minden hozzáfűzött elvárást képes volt beváltani.

A biztonság nem olyasmi, amin megéri spórolni vagy érdemes félvállról venni, ezért ne elégedjen meg mással, csakis a legjobb megoldások egyikével! Keresse fel áruházunkat és válasszon ingatlana védelméhez DSC riasztót! Az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban minden információt megosztunk az érdeklődőkkel az egyik elérhetőségünkön, amit a honlapon talál!

telemontazs.hu