DSC riasztó magasszíntű vagyonvédelemhez

DSC riasztóval az otthona tökéletesen védett ingatlan lesz! A modern vagyonvédelmi rendszerek megbízhatóan őrködnek értékei felett!

Egy biztonsági rendszer a központi vezérlő nélkül semmit sem ér. A riasztók, kamerák, érzékelők ennek a vezérlőnek a segítségével kapnak parancsot a működésre. Az összehangolt  és precízen beállított rendszer képes arra, hogy a legmagasabb hatékonyságon végezzék el a feladatukat.

DSC riasztó a biztonságtechnikai termékek világában olyan meghatározó termék, ami egy elismert gyártó csúcsminőségű berendezése. A legszélesebb vásárlói igényeket képesek kiszolgálni azzal, hogy nemcsak a hagyományos, vezetékes riasztókból terveznek és készítenek színvonalas modelleket, hanem a legújabb rendszerek közé sorolható vezeték nélküliekből is kínálnak több opciót.

A DSC riasztók modern lcd kijelzővel vannak ellátva, ami a könnyű kezelhetőséget és az egyszerű leolvashatóságot egyszerre teszi lehetővé. Egy vezérlő lehet hat, illetve nyolc zónás és akár hatvannégy zónáig bővíthető. A rendszer telepítése a megfelelő szakmai segítséggel nagyon egyszerű és minimális időt vesz igénybe.

A DSC riasztó nem csupán felhasználóbarát kialakítással készült, hanem számos olyan tulajdonsággal is felruházták, amik lehetővé teszik, hogy a hétköznapokban megjelenő valós igényekhez igazítható legyen a DSC riasztó működtetése. Ilyen tulajdonság többek között az is, hogy a riasztó állítható hangerővel és fényerősséggel rendelkezik, több nyelven is használható, a távozó mód és otthonmaradó mód közötti váltás vagy a nagy memória.

DSC riasztó mindenkinek ajánlott vagyonvédelmi eszköz, aki nem szeretné őrizetlenül hagyni az ingatlanát és az értékeit. A legkevesebb, amit megtehet, hogy gondoskodik a színvonalas termékek beszerzéséről, szakemberrel telepítteti őket és rendszeresen használja.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz és azonnal meg tudja rendelni a legújabb riasztó rendszerek egyikét nagyon jó ár-érték arányban! Segítünk az Ön igényeihez szabott rendszert, vezérlőt kiválasztani!

telemontazs.hu