Balesetmentes ajtóhasználat korszerű ajtóbehúzókkal!

Egy ajtó működése egyszerű, de mindig lehet biztonságosabb is. A megfelelő kiegészítők elhelyezésével az ajtó nyitása és a zárása biztonságosabbá tud válni. Ma már sok helyen használnak ajtóbehúzókat, ami egy olyan szerkezet, amit az ajtó és az ajtófélfa, illetve a fal összekötésével lehet használni. Két karról van szó, ami képes szabályozni az ajtó mozgását. Azajtóbehúzók tehát megakadályozzák, hogy az ajtó kivágódjon, illetve becsapódjon.

Egy szabadjára engedett ajtó igazán balesetveszélyes tud lenni. Sehol nincs arra szükség, hogy a csapódó ajtó valamilyen balesetet okozzon. Egyszerűen meg lehet tehát előzni az ilyen jellegű incidenseket, csak meg kell rendelni egy új ajtóbehúzót, és fel kell szereltetni azt a kijelölt ajtókra. A továbbiakban pedig nem kell attól tartani, hogy az ajtó kezelhetetlenné válik.

Egy ilyen kiegészítőt ráadásul be is lehet állítani, annak megfelelően, hogy a tulajdonosoknak, illetve a használóknak mire van szüksége: például meg lehet határozni, hogy mekkora legyen a sebessége az ajtó mozgatásának. Általában kettő sebességtartománnyal rendelkeznek az ilyen kiegészítők.

Forduljon hozzánk bizalommal, és nézze meg az általunk forgalmazott ajtóbehúzókat! Kétféle terméket is kínálunk ebben a témában: a Silver Line és a Gold Line modelleket. Mindkettő nagyon megbízható, formatervezett, tehát nem töri meg az ajtó, vagy a környezete összképét. Az alkatrészt összetartó csavarokat dekorfedél alá rejtették a tervezők. Normál, párhuzamos és csúszókaros kivitelben is készülnek.

Az ajtóbehúzók használatát elős sorban olyan helyeken, épületekben javasoljuk, ahol sokan fordulnak meg, nagy a mozgás, így hasznos lehet irodaházakban, egészségügyi és közintézményekben, de társasházakban is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az általunk forgalmazott ajtóbehúzók iránt, ne habozzon felkeresni minket! Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén és kollégáink szívesen tájékoztatják Önt azokról a részletekről, amik érdeklik a termékeinkkel kapcsolatban!

telemontazs.hu