A kapunyitó vezérlő elektronikával a beléptetés praktikus és biztonságos is

A beléptető rendszerek között a kapuk a legelterjedtebb eszközök közé tartoznak. Teljesen mindegy, hogy a kapu egy szárnyas vagy két szárnyas, tolókapu vagy úszókapu, az egyik legfontosabb tulajdonsága az, hogy biztonságosan mozgatható legyen.

A kapuk mozgatását ma már a legtöbb helyen motor végzi el, a motort magát pedig a kapunyitó vezérlő elektronika működteti. Az áruházunk termékei között több típusa is elérhető a napjainkban használatos kapunyitó vezérlő elektronikáknak. A legismertebb márkák között található a Cardin vagy a Proteco, de a termék kínálatban szerepelnek még az Automat vagy a Faac modelljei is, motorok és kapunyitó vezérlő elektronika egyaránt.

A motor, illetve a kapunyitó vezérlő elektronika pontos típusának meghatározásához nem árt tisztában lenni néhány műszaki adattal, annak érdekében, hogy a legjobb döntést hozhassa meg a vásárló. A kapu típusa például hatással van arra, hogy hány kapumozgató motorra van szükség. Egy motor elég a toló és úszókapuk esetében, illetve az egy szárnyas kapukhoz, tehát értelemszerűen két motor kell a két szárnyas kapukhoz.

Amikor megtörtént a motor kiválasztása, illetve a beazonosítása, akkor olyan további adatokra van még szükség, mint a motor kimeneti feszültsége és a motorkimenet terhelhetősége vagy az, hogy milyen kiegészítőkkel működik. A villogó elektronika, a rádióvevő vagy a fotocella is számít, ha a megfelelő kapunyitó vezérlő elektronika kiválasztásához.

A modern kapunyitó vezérlő elektronika képes a kerti világítást ki és be kapcsolni, villogóval felszerelt, automatikusan zár és automata csukási idővel rendelkezik meghatározott időintervallumban.

A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén tud velünk kapcsolatba lépni, ha komolyan érdeklik az általunk forgalmazott termékek. A kapunyitó vezérlő elektronikákat kedvező áron tudja beszerezni üzletünkből és már csak a beépítés hiányzik ahhoz, hogy használni kezdje. Amennyiben kérdése van vagy tanácsot szeretne kérni a kapunyitó vezérlő elektronikákkal kapcsolatban, forduljon kollégáinkhoz!

telemontazs.hu