AKTUÁLIS HÍREINK

2022.01.25

Bővebben...

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 44.
Nyári nyitvatartás: H-CS: 9:30-17:00
P: 9:30-15:00
Tel/fax.: 206-3133, 464-3410
E-mail: telemontazs@telemontazs.hu

kaputelefon

« vissza

A biztonság a kapunál kezdődik. A kaputelefon kényelmet visz a házába. Ön a nappalijából láthatja és hallhatja ki csengetett, hogy azután eldönthesse, kinyissa-e az ajtót vagy se. Ez nem csak kényelmes, hanem egy biztonságos érzés is.

A kaputelefon kommunikációs eszközként működik a ház lakói és a látogatók között. Az eszköz képes a telefonhoz hasonlóan a hangok elektromos jelekké történő átalakítására.

A kaputelefon segítségével a lakó érdeklődhet, ki áll a kapu előtt anélkül, hogy direkt be kellene engednie. Korábban, a kaputelefon feltalálása előtt fennállt a veszélye, annak, hogy olyan embereket is beengedtünk a lakásba, akiket nem kellett volna, amikor csengetett.

A biztonság szempontjából is igen fontos berendezés a kaputelefon. Segítségével megakadályozható illetéktelenek behatolása lakásba, cégbe, gyárba vagy olyan berendezésbe, ahol valami értékes található. Sok embernek manapság már a kaputelefon olyan egyértelmű, mint maga a kapu vagy az ajtó. A kaputelefon szinte minden bejárathoz beépíthető legyen az házkapu, kertkapu vagy gyárbejárat. A kaputelefon mindenhova beépíthető, ahol az illetéktelenek belépését meg szeretnénk akadályozni.

-
weboldal készítés | keresőoptimalizálás | látogatottság növelés | honlapkészítés