AKTUÁLIS HÍREINK

2022.01.25

Bővebben...

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 44.
Nyári nyitvatartás: H-CS: 9:30-17:00
P: 9:30-15:00
Tel/fax.: 206-3133, 464-3410
E-mail: telemontazs@telemontazs.hu

kapunyitók

« vissza

Kapunyitókat elsődlegesen az ipari vagy az üzleti életben találhatjuk meg. A kapunyitók emellett azonban a magánszférában is használatosak. Az automatikus kapunyitó használatának feltétele természetesen egy kapu. Nem játszik szerepet az, hogy egy mozgókapuról, mint például egy garázskapu vagy egy tolóajtóról, mint például a céges bejáratoknál, van szó. A kapunyitók esetében ugyanolyan mértékben vannak hasonlóságok, mint különbségek. Egy garázskapu vagy pedig egy árú kirakodásra használt kapu meghajtása történhet láncok illetve huzalok segítségével. Az automatikus nyitás és zárás mechanizmusában azonban ezek teljes mértékben jelentéktelenek, nem befolyásolják azt.

Egy jó kapunyitó beszerzése mellett több ok szól: a kapunyitó először is egy jó lehetőség és mindenekelőtt kényelmes megoldása a gyors garázskapu bezárásnak. Áramszünet esetén is van megoldás manuálisan a kapu nyitására, zárására. A kapunyitó összekapcsolható a villanykapcsolóval, ez azt jelenti a használónak, hogy mindig világos garázsba hajthat be, ha úgy szeretné. A kapunyitó távirányítójával együtt aktiváljuk a villanykapcsolót is. Az ilyen kapuk kívülről kézzel a hagyományos garázskapukhoz képest csak bizonyos esetekben lehet kinyitni és éppen ezért sokkal biztonságosabb. Sokan gondolhatják, hogy sok áramot fogyaszt ez a készülék, de a modern kapunyitók már energia takarékosak és használaton kívül áramtakarékos üzemmódra váltanak és csak minimális wattot fogyasztanak.

A használatuk kényelmes és mindemellett biztonságos.

A kapunyitók nagyon praktikusak, különösen rossz idő esetén nyilvánul ez meg, hogy milyen kényelmes a használata. A használónak nem jelent problémát az eső és így teljesen szárazon lehet bejutni a lakásba. A tulajdonosoknak nem kell körülményesen kiszállniuk az autóból a garázskapu kinyitásáért, hanem direkt behajthatnak a garázsba, természetesen, ha van a garázsból a lakásba vezető ajtó.

-
weboldal készítés | keresőoptimalizálás | látogatottság növelés | honlapkészítés