AKTUÁLIS HÍREINK

2019.9.9

A modern...
Bővebben...

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 44.
Nyári nyitvatartás: H-CS: 9:30-17:00
P: 9:30-15:00
Tel/fax.: 206-3133, 464-3410
E-mail: telemontazs@telemontazs.hu

hírek

2019.9.9
A kapu távirányító előnyeiről röviden

A modern technológia segítségével egyre nagyobb kényelemben és biztonságban élhetünk, és ez csak fokozódni fog, hiszen az okosotthonok is egyre nagyobb teret nyernek a mindennapokban. Szinte mindent lehet már távirányítással vezérelni: a világítást, az árnyékolókat, a biztonsági rendszereket; miért pont a kapu maradna ki ebből a körből? A kapu távirányítókat ráadásul nem csak akkor tudjuk beszerezni, amikor beszereltetjük a kapu mozgatásáért felelős mechanizmust, hanem esetleges elvesztés, vagy javíthatatlan meghibásodás esetén utólag is.

A kapu távirányítónak leginkább akkor vesszük hasznát, amikor autóval érkezünk, vagy távozunk, hiszen így nem kell kiszállni, kinyitni a kaput, kihajtani, majd megint kiszállni a kapu bezárása miatt, és végül elindulni, hanem csak egy gombnyomás, majd még egy, miután kihajtottunk, és már mehetünk is a dolgunkra. Léteznek olyan kapu távirányítók is, amelyeknél még a gomb nyomkodására sincs szükség, mivel a közelségérzékelővel ellátott kapunyitó szerkezet érzékeli a távirányítót, és egy bizonyos távolságon belül automatikusan nyitja a kaput, eltávolodáskor pedig zárja. Ez még kényelmesebbé teszi a használatot, így érdemes ezt a típust beszerezni a hozzá tartozó szabályozó berendezéssel együtt.

Amennyiben kapu távirányítóra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk kínálatában többféle kapu távirányító közül választhatja ki az Ön számára leginkább megfelelőt. Akár az otthonában, akár irodaházhoz, vagy egyéb létesítményhez lenne szüksége kapunyitókra, sorompóra, kaputelefonra, riasztóra, vagy videómegfigyelő rendszerre, nálunk beszerezheti a legkorszerűbb típusokat. Vásároljon nálunk biztonsági és kényelmi felszereléseket ingatlanjához, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben kérdése lenne a kapu távirányítókkal, illetve egyéb termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink szívesen segítenek a választásban!2019.8.1
Kényelmes megoldások a mindennapokban: a vezeték nélküli csengőkről bővebben

Nagyon sok ember kifejezetten arra törekszik környezete kialakításakor, hogy kényelmes megoldásokat részesítsen előnyben, például a kapucsengőkkel kapcsolatban. Mindenképp gyorsan telepíthető, nem túl bonyolult rendszerű csengőt szeretne a vásárlók többsége beszerezni azért, mert ezeket a szerkezeteket akár ők maguk is be tudják szerelni otthonra vagy az irodába. Ha Önnek is fontos a kényelem a csengőkkel kapcsolatban is, válassza a vezeték nélküli típusokat!

A vezeték nélküli csengők telepítéséhez és működtetéséhez nincs szükség kábelekre, mert a szerkezet rádiójel vezérléssel működik. A hatótávolság maximum 250 méter. A vezeték nélküli csengők ezért elsősorban olyan helyekre ideálisak, ahol nincs túl sok lehetőség a kábelvezetésre vagy az ingatlantulajdonosoknak gyors megoldásra van szükségük a kapucsengőkkel kapcsolatban. A vezeték nélküli csengőkkel így spórolni is lehet, hiszen esetükben nincs szükség a kábelek megvásárlására. Ráadásul a kábelek megrongálódása okozta meghibásodásokat is elkerülheti: gyakran amiatt mennek tönkre a kapucsengők, mert a kábeleket a szélsőséges időjárás vagy a fák tönkreteszik. A szerkezetek korszerűek, megbízhatóak, hosszú távon képesek kiszolgálni használóikat.

A vezeték nélküli csengők alkalmazását rendkívül egyszerű megtanulni, és karbantartásukkal sem kell túl sokat foglalkozni. Ha régi szerkezetét cserélné le, érdemes a vezeték nélküli típusokra váltania!

Választékunkban Grothe vezeték nélküli csengőket talál, bátran nézzen körül nálunk! A gyártó színvonalas termékeket kínál a vásárlóknak, kedvező áron, így bárki számára elérhetők a modern megoldások a csengőkkel kapcsolatban. Rendelje meg tőlünk korszerű kapucsengőjét! Amennyiben vásárolni szeretne vagy bővebb információkra lenne szüksége a vezeték nélküli csengőkről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a lehető legjobb megoldást kapja Ön is!2019.7.17
Miért váltson video kaputelefonra?

Sok ingatlannál merül fel a kaputelefon leváltásának szükségessége, ugyanis a meglévő készülék már nem képes betölteni rendeltetésszerű szerepét, emiatt pedig állandó javításra szorul. Amikor az új rendszer telepítéséről van szó, a vevők jelentős részének az okozza a fejtörést, hogy az új kaputelefon videós funkcióval is rendelkezzen, vagy legyen a régihez hasonló egyszerű készülék, csak modernebb kiadásban. Ha Ön is ilyen helyzetbe került, a tanácsunk, hogy mindenképp video kaputelefonra váltson!

A mai világban egy ingatlannal kapcsolatban roppant fontos a teljeskörű biztonság, erről pedig a video kaputelefonok százszázalékban tudnak gondoskodni. A video kaputelefonokkal az ingatlanban élők nem csupán az érkezők hangját hallhatják, hanem láthatják is őket, így a házba azok az emberek juthatnak be, akiket valóban várnak az ott élők. Sok betöréses eset is azért történik meg, mert a hang alapján nem tudják megfelelően beazonosítani az illetőt, így a betörőknek szinte gyerekjáték bejutni egy-egy ingatlanba. A video kaputelefonokkal tehát jelentős mértékben visszaszoríthatók a betöréssel kapcsolatos esetek, ráadásul, ha valami gyanúsat is észlel az ember a ház körül a becsengetővel kapcsolatban, még arra is van lehetőség, hogy időben értesítse a rendőrséget.

A video kaputelefonok megbízható, modern készülékek, amiket már sokkal egyszerűbb telepíteni, alkalmazni. A magáningatlanoktól kezdve az irodákig szinte bárhová telepíthetők, ugyanis többféle típusban elérhetők, így minden vevő az igényeknek és körülményeknek megfelelően tudja beszerezni a készüléket.

Ha meggyőzték az érvek, és szeretne biztonságos környezetben élni, dolgozni, válassza a video kaputelefonokat! Tekintse meg kínálatunkat, majd válassza ki azt a készüléket, ami megfelel az elvárásainak és a körülményeknek! Amennyiben kiválasztotta a video kaputelefont, és szeretné megvásárolni, esetleg kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak a vevők rendelkezésére!2019.6.17
Futura kaputelefon társasházakba

A modern társasházak már nemcsak a kivitelezésüket tekintve különböznek a régebben felhúzott épületektől, de felszereltségükben is. Mit értünk ez alatt? Már az olyan, mindennap használatban lévő eszközökben is vannak különbségek, mint amilyenek a kaputelefonok. Miért nem mindegy, hogy milyen kaputelefon van beszerelve egy társasházba, milyen készüléken keresztül jelentkezik be egy vendég vagy idegen? A kérdésben már benne van maga a válasz is. A kommunikácó sokoldalúsága és minősége, amit a kaputelefon használata biztosít, szerepet játszik a lakók biztonságának megteremtésében.

A Futura korszerű, új generációs kaputelefonjai jóval többet tudnak, mint egy régi, hagyományos kaputelefon. Ezért is érdemes őket beszereltetni őket az építkezés során vagy pedig lecserélni a régi készülékeket, illetve rendszert egy ilyen modellre. Mit tudnak a Futura új modelljei, ami miatt nélkülözhetetlenek egy nívós társasházból?

Először is megvan az az előnyük, hogy nemcsak hangot, hanem képet is adnak a kommunikációhoz. Ezzel jóval magasabb kategóriába kerülnek biztonság szempontjából, mint azok a modellek, amik csak hangot szolgáltatnak, de képet nem. Ennek köszönhetően könnyebb ugyanis beazonosítani a telefonálót és kisebb annak az esélye, hogy az épületbe illetéktelen személy jut be. A Futura kaputelefonok két vezetékes rendszerek, ez azt jelenti, hogy bizonyos határig bővíthetőek. A kisebb társasházak esetében 4 darab kaputábla és 32 darab lakáskészülék fér bele a hálózatba.

A kaputáblák letisztult, minimál dizájnt képviselnek, éjszakai világítással vannak ellátva. A lakáskészülékek képesek a lakások közti kommunikációra, üzenetrögzítésre, valamint szöveges üzenet küldésére is használhatóak. Többféle képnézet is beállítható, köztük széles látószögű, halszem optika is a jobb ellenőrizhetőség érdekében.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az általunk forgalmazott Futura kaputelefonok vagy egyéb kommunikációs rendszerek iránt, keressen minket bizalommal, és tájékozódjon a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!2019.5.22
Alapozza meg irodája biztonságát síktapadó elektromos zárral!

Ha egy cégvezető szeretné biztonságban tudni irodáját, manapság számtalan technikai megoldás áll rendelkezésre az illetéktelen betolakodók távoltartására. A választékból gyakran kerülnek kiválasztásra azok a szerkezetek, amik munkaidő alatt is folyamatosan gondoskodnak a biztonságról. Ha Ön is ilyen technikai megoldást szeretne alkalmazni, ajánljuk figyelmébe a síktapadó elektromos zárakat!

A síktapadó elektromos záraknak köszönhetően százszázalékban biztonságban tudhatja irodáját napközben is, így nem juthat be a területre illetéktelen. A záraknak a legnagyobb előnyük, hogy szinte bármilyen típusú bejárati ajtóra felszerelhetők, így ahhoz, hogy megfelelő biztonsági rendszert alakíthasson ki az irodában, nem kell komolyabb átalakításokat végezni. A síktapadó elektromos zárak nem tartalmaznak könnyedén kopó elemeket, így hosszú éveken át képesek gondoskodni az iroda biztonságáról. Nehezen rongálhatók, könnyedén karbantarthatók.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne alkalmazni síktapadó elektromos zárat az iroda védelméhez, vásárolja meg kínálatunkból a terméket, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!2019.5.22
A síktapadó elektromos zárakról röviden

Manapság számtalan biztonságtechnikai megoldás áll rendelkezésre az ingatlanvédelem terén, így mindenki ki tudja választani azt az opciót, ami számára ideális. Akik ezzel kapcsolatban még nem hallottak a síktapadó elektromos zárakról, érdemes megismerkedniük velük, ugyanis a szerkezetekkel kiváló biztonsági rendszert alakíthatnak ki az emberek otthon és munkahelyükön egyaránt.

A síktapadó elektromos zárak a különböző biztonságtechnikai rendszerek fő tényezői, amik az ajtók zárását biztosítják, úgy, hogy egy elektromágneses tér feszültség alatt tartja az ajtót. Ha ez megszűnik, abban az esetben nyitható lesz az ajtó. A síktapadó elektromos zárak rendkívül megbízhatóak, hosszú távon gondoskodnak a terület biztonságáról, ellenállnak a nedvességnek, rozsdásodásnak. Szinte bármilyen méretű és kialakítású ajtóhoz alkalmazhatók.

Szerezzen be kínálatunkból síktapadó elektromos zárat! Amennyiben kérdései lennének a zárakkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!2019.4.24
Balesetmentes ajtóhasználat korszerű ajtóbehúzókkal!

Egy ajtó működése egyszerű, de mindig lehet biztonságosabb is. A megfelelő kiegészítők elhelyezésével az ajtó nyitása és a zárása biztonságosabbá tud válni. Ma már sok helyen használnak ajtóbehúzókat, ami egy olyan szerkezet, amit az ajtó és az ajtófélfa, illetve a fal összekötésével lehet használni. Két karról van szó, ami képes szabályozni az ajtó mozgását. Azajtóbehúzók tehát megakadályozzák, hogy az ajtó kivágódjon, illetve becsapódjon.

Egy szabadjára engedett ajtó igazán balesetveszélyes tud lenni. Sehol nincs arra szükség, hogy a csapódó ajtó valamilyen balesetet okozzon. Egyszerűen meg lehet tehát előzni az ilyen jellegű incidenseket, csak meg kell rendelni egy új ajtóbehúzót, és fel kell szereltetni azt a kijelölt ajtókra. A továbbiakban pedig nem kell attól tartani, hogy az ajtó kezelhetetlenné válik.

Egy ilyen kiegészítőt ráadásul be is lehet állítani, annak megfelelően, hogy a tulajdonosoknak, illetve a használóknak mire van szüksége: például meg lehet határozni, hogy mekkora legyen a sebessége az ajtó mozgatásának. Általában kettő sebességtartománnyal rendelkeznek az ilyen kiegészítők.

Forduljon hozzánk bizalommal, és nézze meg az általunk forgalmazott ajtóbehúzókat! Kétféle terméket is kínálunk ebben a témában: a Silver Line és a Gold Line modelleket. Mindkettő nagyon megbízható, formatervezett, tehát nem töri meg az ajtó, vagy a környezete összképét. Az alkatrészt összetartó csavarokat dekorfedél alá rejtették a tervezők. Normál, párhuzamos és csúszókaros kivitelben is készülnek.

 

Az ajtóbehúzók használatát elős sorban olyan helyeken, épületekben javasoljuk, ahol sokan fordulnak meg, nagy a mozgás, így hasznos lehet irodaházakban, egészségügyi és közintézményekben, de társasházakban is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az általunk forgalmazott ajtóbehúzók iránt, ne habozzon felkeresni minket! Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén és kollégáink szívesen tájékoztatják Önt azokról a részletekről, amik érdeklik a termékeinkkel kapcsolatban!2019.3.27
Egy eszköz a biztonság és a kényelem érdekében: az elektromos kapunyitó

Modern világunkban nagyon fontos a kényelem. Nemcsak, hogy már bármit megvásárolhatunk kényelmesen, otthon, a fotelben ülve, online, hanem szinte mindent tudunk távirányítással is vezérelni: a redőnyt, a fűtést és szerencsére a kaput is. Ha Önnél ez még nem megoldott teljes mértékben, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk széles választékkal áll rendelkezésére elektromos kapunyitóból! Ezek az eszközök egyszerre szolgálják a kényelmet és a biztonságot, ráadásul kedvező áron elérhetőek.

Az elektromos kapunyitók használata nagyon kényelmes, hiszen nem szükséges ahhoz kimenni, hogy valakit beengedjünk. Ennek különösen télen, nagy hidegben, illetve rossz időben van jelentősége, amikor egy plusz öltözködési procedúrával járna a kimenetel. Elektromos kapunyitó használatával úgy engedheti be az érkezőt, hogy nem kell kitennie a lábát a lakásból. Természetesen akkor is hasznát veszi majd, amikor Ön érkezik haza gépjárművel, hiszen ebben az esetben meg az autóból nem kell kiszállnia, ez pedig biztonsági szempontokból is nagyon előnyös! Egyből a garázsba hajthat, és az időjárástól függetlenül, kényelmesen közelítheti meg otthonát.

Az elektromos kapunyitókat különösen ajánljuk idősek, vagy nehezebben mozgók részére. Számukra a kapuig vezető néhány méter megtétele is nehéz lehet, ráadásul sok időbe is telhet. Sajnos könnyen megtörténik a baj ilyen rövid úton is, ha az csúszós, jégkásás, márpedig egy esés egy idős ember számára könnyen végzetes is lehet. Az elektromos kapunyitók hozzájárulnak az efféle bajok megelőzéséhez is.

Szeretné otthonát kényelmesebbé varázsolni? Esetleg idős rokona részére keres olyan megoldást, amivel megkönnyíti és biztonságosabbá is teszi számára a mindennapokat? Az elektromos kapunyitó vásárlása jó választás! Ha szeretne többet tudni termékeinkről, esetleg nem tudja, mi alapján válasszon, forduljon hozzánk bizalommal honlapunkon megadott elérhetőségeinken! Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, és nyújtanak részletes tájékoztatást.2019.10.14
Tegye biztonságosabbá az otthonát, telepítsen riasztót!

A biztonság az élet minden területén fontos: az utcán, az autóban és természetesen otthon is. Ám nem csak a saját biztonságunkra kell ilyenkor gondolni, hanem az értékeinket is őriznünk kell az illetéktelenektől. Az autóriasztó ma már alapfelszereltségnek számít, a lakások nagy részében azonban még manapság sincs riasztó, pedig a betörők elriasztásához, illetve esetleges elfogásukhoz komoly segítséget jelent.

A riasztó több, különálló egységből tevődik össze, amelyek beépítve alkotják az egészet. Az érzékelők – amik lehetnek infravörös-, vagyis hőérzékelők, illetve a mozgásra aktiválódó érzékelők a legelterjedtebbek – észlelik a behatolót, a tulajdonképpeni riasztó, vagyis a kültéri egység hanggal és fénnyel jelez, és szükség van egy központi egységre is, amivel az egészet szabályozni lehet. Ez utóbbinak azonban számos egyéb funkciója is lehet attól függően, hogy mennyire fejlett, modern berendezésről van szó.

Vegyük először az alap riasztó vezérlőberendezést, vagyis a lehető legegyszerűbbet. Ez meghatározott mennyiségű, ám többnyire nem túl sok zónát képes kezelni, beállítható rajta, hogy milyen kódot fogadjon el helyesként, ebből akár többfélét is, és körülbelül ennyi a tudása, ám már ez is elegendő ahhoz, hogy egy ház, vagy lakás biztonsága szintekkel feljebb léphessen. Egy komolyabb vezérlő azonban ennél lényegesen többre is képes lehet, de ez esetben csak néhány példát említenénk meg: a zónák számának bővíthetősége, vezeték nélküli kiegészítő eszközök vezérlése, események rögzítése és tárolása a belső memóriában, sőt, akár az okostelefonos applikáción keresztüli vezérlés is megoldható. Attól függően, hogy mekkora keretet szánunk az otthonunk biztonságára, a határ a csillagos ég lehet mind tudásszintben, mind hatékonyságban.

Amennyiben szeretné az otthonát is biztonságban tudni, szereltessen fel riasztót mielőbb! Kínálatunkban számos vezérlőberendezés közül válogathat, sőt, további biztonságtechnikai felszereléseket is beszerezhet tőlünk. Tekintse meg a lehetőségeket, válasszon, majd rendelés, vagy kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!2019.1.30
Miért érdemes egy helyről beszerezni az úszókapu vasalatokat és zárakat?

Manapság, ha az emberek szeretnék teljesen kicserélni a kapuszerkezetet, számtalan megoldás közül válogathatnak. A gazdag kínálatból legfőképp azok a típusok kerülnek leggyakrabban kiválasztásra, amelyeket telepíteni és használni is roppant egyszerű. Ez jellemző például az úszókapukra is, amelyek kiépítéséhez értelemszerűen hozzájuk kapcsolódó vasalatokra is szükség lesz.

Az úszókapu mellett ezen kívül még számtalan érv szól, amiket elsősorban vasalatainak köszönhet. Az úszókapu vasalatok biztosítják többek között a kényelmes és biztonságos használatot. Az úszókapu vasalatok az időjárási körülményektől védett szerkezeti elemek, amelyek ily módon tartós, hosszú élettartamú konstrukciót biztosítanak a tulajdonosaik számára. A vasalatok sínből, támasztó görgőkből, valamint vezető görgőkből állnak, amiket egyszerű felhasználni a beépítés során. A sín az úszókapu aljára van hegesztve, amin pedig a görgőcsoportok átgurulnak kinyitáskor és záráskor. Az úszókapu vasalatok rugalmasságuknak köszönhetően szinte bárhol felhasználhatóak, vagyis nemcsak magáningatlanok kapcsán alkalmazhatják ezt a megoldást, hanem ipari területeken is. Az úszókapu vasalatok kényelmes használatát tovább fokozzák a hozzájuk kapcsolódó zárak is. Ezeket a zárakat nemcsak kézzel, hanem automatizáltan is lehet működtetni, ha az ügyfél úgy kívánja, aminek köszönhetően még egyszerűbbé válik az úszókapu használata. Az úszókapu vasalatokhoz kapcsolódó zárak speciális, kampós kivitelben szerezhetőek be, ami tovább fokozza az ilyen típusú kapuk előnyeit.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni az úszókapu vasalatok és a hozzájuk tartózó zárak kényelmét a hétköznapokban, szerezze be kínálatunkból a síneket, görgőket, valamint a zárszerkezeteket! Ha kérdései lennének a komfortos megoldással kapcsolatban, vagy rendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink valamelyikén! Úszókapu vasalataink és záraink kedvező árakon elérhetőek bárki számára!2018.10.20
Wifis kaputelefon

A wifis kaputelefonok előnyeiről röviden

 

A kaputelefonokat – ahogy más műszaki berendezéseket is – elérték a különböző, 21. századi innovációk, ennek köszönhetően manapság már nem csak a klasszikus típusokat lehet beszerezni, hanem a korszerűbb, több funkcióval rendelkezőket is. Közülük a wifis kaputelefonok a legnépszerűbbek, hiszen minden szempontból előnyöket tartogatnak a felhasználóknak.

 

A wifis kaputelefon legfőbb előnye már a nevéből kikövetkeztethető, ugyanis a telepítése során nem kell kábeleket húzni a lakás és a kapu között, mivel a készülék vezeték nélkül, wifin keresztül csatlakozik az otthoni hálózatra, a működéséről pedig egy adapter gondoskodik. A wifis kaputelefonoknak nem csak a telepítése gyerekjáték, hanem a használata is; bárki könnyedén megtanulhatja pár perc alatt.

 

Ha felkeltette az érdeklődését a wifis kaputelefon, és szeretné Ön is megtapasztalni a készülék előnyeit, akkor szerezze be kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!2018.10.19
video kaputelefon társasházakba

Miért éri meg a társasházban lecserélni a kaputelefont?

 

Egy társasházban általában kevesebben laknak, alacsony a lakások és a lakók száma. A lakástulajdonosok összetartóbbak, igyekeznek megőrizni a ház állapotát, szépítgetni, korszerűsíteni azt. Egy új kaputelefon is helyet kaphat azon a listán, ami a következő kipipálandó teendőket tartalmazza. Miért legyen újkaputelefonja a társasháznak?

 

Egykaputelefonnak funkciója van: lehetővé teszi, hogy az érkezők kommunikálhassanak a lakókkal, illetve abban is segít, hogy a lakók ellenőrzést gyakorolhassanak a beléptetés felett. Ha nem működik, vagy elavult a kaputelefon, az nagymértékben veszélyezteti a társasház biztonságát, utat enged az illetéktelen behatolóknak. Egy modern kaputelefonnal, ami akár videóhívások indítására és fogadására is képes lehet, már lehetővé válik arc alapján is beazonosítani az érkezőket, kontrollálni a beengedést. Egy új kaputelefon jobban mutat, előnyösebb színben tünteti fel az egész házat a vendégek és leendő lakók előtt is.

 

Ha érdeklik kaputelefonjaink, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!2018.10.18
idősek védelme

Idős rokonát szeretné biztonságban tudni? Döntsön a videós kaputelefonok mellett!

 

Manapság egyre több olyan esetről lehet hallani a híradásokban, amikor idős emberek estek áldozatául különböző bűncselekményeknek, betöréseknek. Sajnos ez nem véletlen, ugyanis a bűnözők előszeretettel környékeznek meg nyugdíjasokat, idős embereket, kiszolgáltatottságuk miatt. Ezeket a szituációkat csak akkor lehet megelőzni, ha az idős hozzátartozó családja gondoskodik a biztonságról, például videós kaputelefonok beszerelésével.

 

A bűnözők kedvelik azokat a helyzeteket, amikor az idős emberek reménykedve egy rokon vagy ismerős látogatásában azonnal ajtót nyitnak szinte bárkinek, így pedig már egy kisebb dulakodás után könnyedén bejuthatnak a nyugdíjas áldozat otthonába. A videós kaputelefonok használatával ez nem fordulhat elő, ugyanis a korszerű készülékek tökéletes felbontásának köszönhetően könnyedén kiveheti az idős hozzátartozó, hogy valóban ismerős csöngetett vagy egy számára teljesen ismeretlen személy, tehát kizártak a kockázatos helyzetek.

 

Berendezéseink egyszerűen telepíthetőek, két kapunyitó kezelésére és lakáskészülékek közötti beszédhívásra is alkalmasak. Döntsön a videós kaputelefonok mellett, a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!2018.08.27
kaputelefon

Biztonságos és korszerű beléptető rendszer? A kamerás kapunyitó ideális választás!

 

Manapság azok, akik kapunyitót szeretnének vásárolni, elvárás a részükről, hogy a készülék korszerű tulajdonságokkal rendelkezzen, és hozzájáruljon a biztonságos beléptető rendszer megteremtéséhez. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, és fontos, hogy látogatóit azonnal be tudja azonosítani, válassza a kamerás kapunyitókat!

 

A kamerás kapunyitókkal már az első pillanattól kezdve garantált a biztonság, hiszen ahogy a termékek nevéből következik, mozgóképi információkat is közvetítenek az érkező vendégekről, ügyfelekről, így mindig tudni fogja, hogy éppen ki érkezett meg Önhöz. Ebben a formában a nem kívánatos személyek egyszerűen távol tarthatók, anélkül, hogy kellemetlen helyzetbe, vagy akár konfliktusba keveredne velük. A kamerás kapunyitók egyszerűen felszerelhetőek, kezelhetők és nem utolsó sorban minden olyan helyen alkalmazhatók, ahol szükség van az ilyesfajta azonosításra.

                                                                                                                 

Vásároljon kamerás kapunyitót, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!-
weboldal készítés | keresőoptimalizálás | látogatottság növelés | honlapkészítés