AKTUÁLIS HÍREINK

2019.3.27

Modern...
Bővebben...

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 44.
Nyári nyitvatartás: H-CS: 9:30-17:00
P: 9:30-15:00
Tel/fax.: 206-3133, 464-3410
E-mail: telemontazs@telemontazs.hu

hírek

2019.3.27
Egy eszköz a biztonság és a kényelem érdekében: az elektromos kapunyitó

Modern világunkban nagyon fontos a kényelem. Nemcsak, hogy már bármit megvásárolhatunk kényelmesen, otthon, a fotelben ülve, online, hanem szinte mindent tudunk távirányítással is vezérelni: a redőnyt, a fűtést és szerencsére a kaput is. Ha Önnél ez még nem megoldott teljes mértékben, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk széles választékkal áll rendelkezésére elektromos kapunyitóból! Ezek az eszközök egyszerre szolgálják a kényelmet és a biztonságot, ráadásul kedvező áron elérhetőek.

Az elektromos kapunyitók használata nagyon kényelmes, hiszen nem szükséges ahhoz kimenni, hogy valakit beengedjünk. Ennek különösen télen, nagy hidegben, illetve rossz időben van jelentősége, amikor egy plusz öltözködési procedúrával járna a kimenetel. Elektromos kapunyitó használatával úgy engedheti be az érkezőt, hogy nem kell kitennie a lábát a lakásból. Természetesen akkor is hasznát veszi majd, amikor Ön érkezik haza gépjárművel, hiszen ebben az esetben meg az autóból nem kell kiszállnia, ez pedig biztonsági szempontokból is nagyon előnyös! Egyből a garázsba hajthat, és az időjárástól függetlenül, kényelmesen közelítheti meg otthonát.

Az elektromos kapunyitókat különösen ajánljuk idősek, vagy nehezebben mozgók részére. Számukra a kapuig vezető néhány méter megtétele is nehéz lehet, ráadásul sok időbe is telhet. Sajnos könnyen megtörténik a baj ilyen rövid úton is, ha az csúszós, jégkásás, márpedig egy esés egy idős ember számára könnyen végzetes is lehet. Az elektromos kapunyitók hozzájárulnak az efféle bajok megelőzéséhez is.

Szeretné otthonát kényelmesebbé varázsolni? Esetleg idős rokona részére keres olyan megoldást, amivel megkönnyíti és biztonságosabbá is teszi számára a mindennapokat? Az elektromos kapunyitó vásárlása jó választás! Ha szeretne többet tudni termékeinkről, esetleg nem tudja, mi alapján válasszon, forduljon hozzánk bizalommal honlapunkon megadott elérhetőségeinken! Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, és nyújtanak részletes tájékoztatást.2019.1.30
Miért érdemes egy helyről beszerezni az úszókapu vasalatokat és zárakat?

Manapság, ha az emberek szeretnék teljesen kicserélni a kapuszerkezetet, számtalan megoldás közül válogathatnak. A gazdag kínálatból legfőképp azok a típusok kerülnek leggyakrabban kiválasztásra, amelyeket telepíteni és használni is roppant egyszerű. Ez jellemző például az úszókapukra is, amelyek kiépítéséhez értelemszerűen hozzájuk kapcsolódó vasalatokra is szükség lesz.

Az úszókapu mellett ezen kívül még számtalan érv szól, amiket elsősorban vasalatainak köszönhet. Az úszókapu vasalatok biztosítják többek között a kényelmes és biztonságos használatot. Az úszókapu vasalatok az időjárási körülményektől védett szerkezeti elemek, amelyek ily módon tartós, hosszú élettartamú konstrukciót biztosítanak a tulajdonosaik számára. A vasalatok sínből, támasztó görgőkből, valamint vezető görgőkből állnak, amiket egyszerű felhasználni a beépítés során. A sín az úszókapu aljára van hegesztve, amin pedig a görgőcsoportok átgurulnak kinyitáskor és záráskor. Az úszókapu vasalatok rugalmasságuknak köszönhetően szinte bárhol felhasználhatóak, vagyis nemcsak magáningatlanok kapcsán alkalmazhatják ezt a megoldást, hanem ipari területeken is. Az úszókapu vasalatok kényelmes használatát tovább fokozzák a hozzájuk kapcsolódó zárak is. Ezeket a zárakat nemcsak kézzel, hanem automatizáltan is lehet működtetni, ha az ügyfél úgy kívánja, aminek köszönhetően még egyszerűbbé válik az úszókapu használata. Az úszókapu vasalatokhoz kapcsolódó zárak speciális, kampós kivitelben szerezhetőek be, ami tovább fokozza az ilyen típusú kapuk előnyeit.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni az úszókapu vasalatok és a hozzájuk tartózó zárak kényelmét a hétköznapokban, szerezze be kínálatunkból a síneket, görgőket, valamint a zárszerkezeteket! Ha kérdései lennének a komfortos megoldással kapcsolatban, vagy rendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink valamelyikén! Úszókapu vasalataink és záraink kedvező árakon elérhetőek bárki számára!2018.10.20
Wifis kaputelefon

A wifis kaputelefonok előnyeiről röviden

 

A kaputelefonokat – ahogy más műszaki berendezéseket is – elérték a különböző, 21. századi innovációk, ennek köszönhetően manapság már nem csak a klasszikus típusokat lehet beszerezni, hanem a korszerűbb, több funkcióval rendelkezőket is. Közülük a wifis kaputelefonok a legnépszerűbbek, hiszen minden szempontból előnyöket tartogatnak a felhasználóknak.

 

A wifis kaputelefon legfőbb előnye már a nevéből kikövetkeztethető, ugyanis a telepítése során nem kell kábeleket húzni a lakás és a kapu között, mivel a készülék vezeték nélkül, wifin keresztül csatlakozik az otthoni hálózatra, a működéséről pedig egy adapter gondoskodik. A wifis kaputelefonoknak nem csak a telepítése gyerekjáték, hanem a használata is; bárki könnyedén megtanulhatja pár perc alatt.

 

Ha felkeltette az érdeklődését a wifis kaputelefon, és szeretné Ön is megtapasztalni a készülék előnyeit, akkor szerezze be kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!2018.10.19
video kaputelefon társasházakba

Miért éri meg a társasházban lecserélni a kaputelefont?

 

Egy társasházban általában kevesebben laknak, alacsony a lakások és a lakók száma. A lakástulajdonosok összetartóbbak, igyekeznek megőrizni a ház állapotát, szépítgetni, korszerűsíteni azt. Egy új kaputelefon is helyet kaphat azon a listán, ami a következő kipipálandó teendőket tartalmazza. Miért legyen újkaputelefonja a társasháznak?

 

Egykaputelefonnak funkciója van: lehetővé teszi, hogy az érkezők kommunikálhassanak a lakókkal, illetve abban is segít, hogy a lakók ellenőrzést gyakorolhassanak a beléptetés felett. Ha nem működik, vagy elavult a kaputelefon, az nagymértékben veszélyezteti a társasház biztonságát, utat enged az illetéktelen behatolóknak. Egy modern kaputelefonnal, ami akár videóhívások indítására és fogadására is képes lehet, már lehetővé válik arc alapján is beazonosítani az érkezőket, kontrollálni a beengedést. Egy új kaputelefon jobban mutat, előnyösebb színben tünteti fel az egész házat a vendégek és leendő lakók előtt is.

 

Ha érdeklik kaputelefonjaink, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!2018.10.18
idősek védelme

Idős rokonát szeretné biztonságban tudni? Döntsön a videós kaputelefonok mellett!

 

Manapság egyre több olyan esetről lehet hallani a híradásokban, amikor idős emberek estek áldozatául különböző bűncselekményeknek, betöréseknek. Sajnos ez nem véletlen, ugyanis a bűnözők előszeretettel környékeznek meg nyugdíjasokat, idős embereket, kiszolgáltatottságuk miatt. Ezeket a szituációkat csak akkor lehet megelőzni, ha az idős hozzátartozó családja gondoskodik a biztonságról, például videós kaputelefonok beszerelésével.

 

A bűnözők kedvelik azokat a helyzeteket, amikor az idős emberek reménykedve egy rokon vagy ismerős látogatásában azonnal ajtót nyitnak szinte bárkinek, így pedig már egy kisebb dulakodás után könnyedén bejuthatnak a nyugdíjas áldozat otthonába. A videós kaputelefonok használatával ez nem fordulhat elő, ugyanis a korszerű készülékek tökéletes felbontásának köszönhetően könnyedén kiveheti az idős hozzátartozó, hogy valóban ismerős csöngetett vagy egy számára teljesen ismeretlen személy, tehát kizártak a kockázatos helyzetek.

 

Berendezéseink egyszerűen telepíthetőek, két kapunyitó kezelésére és lakáskészülékek közötti beszédhívásra is alkalmasak. Döntsön a videós kaputelefonok mellett, a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!2018.08.27
kaputelefon

Biztonságos és korszerű beléptető rendszer? A kamerás kapunyitó ideális választás!

 

Manapság azok, akik kapunyitót szeretnének vásárolni, elvárás a részükről, hogy a készülék korszerű tulajdonságokkal rendelkezzen, és hozzájáruljon a biztonságos beléptető rendszer megteremtéséhez. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, és fontos, hogy látogatóit azonnal be tudja azonosítani, válassza a kamerás kapunyitókat!

 

A kamerás kapunyitókkal már az első pillanattól kezdve garantált a biztonság, hiszen ahogy a termékek nevéből következik, mozgóképi információkat is közvetítenek az érkező vendégekről, ügyfelekről, így mindig tudni fogja, hogy éppen ki érkezett meg Önhöz. Ebben a formában a nem kívánatos személyek egyszerűen távol tarthatók, anélkül, hogy kellemetlen helyzetbe, vagy akár konfliktusba keveredne velük. A kamerás kapunyitók egyszerűen felszerelhetőek, kezelhetők és nem utolsó sorban minden olyan helyen alkalmazhatók, ahol szükség van az ilyesfajta azonosításra.

                                                                                                                 

Vásároljon kamerás kapunyitót, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!-
weboldal készítés | keresőoptimalizálás | látogatottság növelés | honlapkészítés