AKTUÁLIS HÍREINK

2019.6.17

A modern...
Bővebben...

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 44.
Nyári nyitvatartás: H-CS: 9:30-17:00
P: 9:30-15:00
Tel/fax.: 206-3133, 464-3410
E-mail: telemontazs@telemontazs.hu

hírek

2019.6.17
Futura kaputelefon társasházakba

A modern társasházak már nemcsak a kivitelezésüket tekintve különböznek a régebben felhúzott épületektől, de felszereltségükben is. Mit értünk ez alatt? Már az olyan, mindennap használatban lévő eszközökben is vannak különbségek, mint amilyenek a kaputelefonok. Miért nem mindegy, hogy milyen kaputelefon van beszerelve egy társasházba, milyen készüléken keresztül jelentkezik be egy vendég vagy idegen? A kérdésben már benne van maga a válasz is. A kommunikácó sokoldalúsága és minősége, amit a kaputelefon használata biztosít, szerepet játszik a lakók biztonságának megteremtésében.

A Futura korszerű, új generációs kaputelefonjai jóval többet tudnak, mint egy régi, hagyományos kaputelefon. Ezért is érdemes őket beszereltetni őket az építkezés során vagy pedig lecserélni a régi készülékeket, illetve rendszert egy ilyen modellre. Mit tudnak a Futura új modelljei, ami miatt nélkülözhetetlenek egy nívós társasházból?

Először is megvan az az előnyük, hogy nemcsak hangot, hanem képet is adnak a kommunikációhoz. Ezzel jóval magasabb kategóriába kerülnek biztonság szempontjából, mint azok a modellek, amik csak hangot szolgáltatnak, de képet nem. Ennek köszönhetően könnyebb ugyanis beazonosítani a telefonálót és kisebb annak az esélye, hogy az épületbe illetéktelen személy jut be. A Futura kaputelefonok két vezetékes rendszerek, ez azt jelenti, hogy bizonyos határig bővíthetőek. A kisebb társasházak esetében 4 darab kaputábla és 32 darab lakáskészülék fér bele a hálózatba.

A kaputáblák letisztult, minimál dizájnt képviselnek, éjszakai világítással vannak ellátva. A lakáskészülékek képesek a lakások közti kommunikációra, üzenetrögzítésre, valamint szöveges üzenet küldésére is használhatóak. Többféle képnézet is beállítható, köztük széles látószögű, halszem optika is a jobb ellenőrizhetőség érdekében.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az általunk forgalmazott Futura kaputelefonok vagy egyéb kommunikációs rendszerek iránt, keressen minket bizalommal, és tájékozódjon a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!2019.5.22
Alapozza meg irodája biztonságát síktapadó elektromos zárral!

Ha egy cégvezető szeretné biztonságban tudni irodáját, manapság számtalan technikai megoldás áll rendelkezésre az illetéktelen betolakodók távoltartására. A választékból gyakran kerülnek kiválasztásra azok a szerkezetek, amik munkaidő alatt is folyamatosan gondoskodnak a biztonságról. Ha Ön is ilyen technikai megoldást szeretne alkalmazni, ajánljuk figyelmébe a síktapadó elektromos zárakat!

A síktapadó elektromos záraknak köszönhetően százszázalékban biztonságban tudhatja irodáját napközben is, így nem juthat be a területre illetéktelen. A záraknak a legnagyobb előnyük, hogy szinte bármilyen típusú bejárati ajtóra felszerelhetők, így ahhoz, hogy megfelelő biztonsági rendszert alakíthasson ki az irodában, nem kell komolyabb átalakításokat végezni. A síktapadó elektromos zárak nem tartalmaznak könnyedén kopó elemeket, így hosszú éveken át képesek gondoskodni az iroda biztonságáról. Nehezen rongálhatók, könnyedén karbantarthatók.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne alkalmazni síktapadó elektromos zárat az iroda védelméhez, vásárolja meg kínálatunkból a terméket, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!2019.5.22
A síktapadó elektromos zárakról röviden

Manapság számtalan biztonságtechnikai megoldás áll rendelkezésre az ingatlanvédelem terén, így mindenki ki tudja választani azt az opciót, ami számára ideális. Akik ezzel kapcsolatban még nem hallottak a síktapadó elektromos zárakról, érdemes megismerkedniük velük, ugyanis a szerkezetekkel kiváló biztonsági rendszert alakíthatnak ki az emberek otthon és munkahelyükön egyaránt.

A síktapadó elektromos zárak a különböző biztonságtechnikai rendszerek fő tényezői, amik az ajtók zárását biztosítják, úgy, hogy egy elektromágneses tér feszültség alatt tartja az ajtót. Ha ez megszűnik, abban az esetben nyitható lesz az ajtó. A síktapadó elektromos zárak rendkívül megbízhatóak, hosszú távon gondoskodnak a terület biztonságáról, ellenállnak a nedvességnek, rozsdásodásnak. Szinte bármilyen méretű és kialakítású ajtóhoz alkalmazhatók.

Szerezzen be kínálatunkból síktapadó elektromos zárat! Amennyiben kérdései lennének a zárakkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!2019.4.24
Balesetmentes ajtóhasználat korszerű ajtóbehúzókkal!

Egy ajtó működése egyszerű, de mindig lehet biztonságosabb is. A megfelelő kiegészítők elhelyezésével az ajtó nyitása és a zárása biztonságosabbá tud válni. Ma már sok helyen használnak ajtóbehúzókat, ami egy olyan szerkezet, amit az ajtó és az ajtófélfa, illetve a fal összekötésével lehet használni. Két karról van szó, ami képes szabályozni az ajtó mozgását. Azajtóbehúzók tehát megakadályozzák, hogy az ajtó kivágódjon, illetve becsapódjon.

Egy szabadjára engedett ajtó igazán balesetveszélyes tud lenni. Sehol nincs arra szükség, hogy a csapódó ajtó valamilyen balesetet okozzon. Egyszerűen meg lehet tehát előzni az ilyen jellegű incidenseket, csak meg kell rendelni egy új ajtóbehúzót, és fel kell szereltetni azt a kijelölt ajtókra. A továbbiakban pedig nem kell attól tartani, hogy az ajtó kezelhetetlenné válik.

Egy ilyen kiegészítőt ráadásul be is lehet állítani, annak megfelelően, hogy a tulajdonosoknak, illetve a használóknak mire van szüksége: például meg lehet határozni, hogy mekkora legyen a sebessége az ajtó mozgatásának. Általában kettő sebességtartománnyal rendelkeznek az ilyen kiegészítők.

Forduljon hozzánk bizalommal, és nézze meg az általunk forgalmazott ajtóbehúzókat! Kétféle terméket is kínálunk ebben a témában: a Silver Line és a Gold Line modelleket. Mindkettő nagyon megbízható, formatervezett, tehát nem töri meg az ajtó, vagy a környezete összképét. Az alkatrészt összetartó csavarokat dekorfedél alá rejtették a tervezők. Normál, párhuzamos és csúszókaros kivitelben is készülnek.

 

Az ajtóbehúzók használatát elős sorban olyan helyeken, épületekben javasoljuk, ahol sokan fordulnak meg, nagy a mozgás, így hasznos lehet irodaházakban, egészségügyi és közintézményekben, de társasházakban is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az általunk forgalmazott ajtóbehúzók iránt, ne habozzon felkeresni minket! Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén és kollégáink szívesen tájékoztatják Önt azokról a részletekről, amik érdeklik a termékeinkkel kapcsolatban!2019.3.27
Egy eszköz a biztonság és a kényelem érdekében: az elektromos kapunyitó

Modern világunkban nagyon fontos a kényelem. Nemcsak, hogy már bármit megvásárolhatunk kényelmesen, otthon, a fotelben ülve, online, hanem szinte mindent tudunk távirányítással is vezérelni: a redőnyt, a fűtést és szerencsére a kaput is. Ha Önnél ez még nem megoldott teljes mértékben, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk széles választékkal áll rendelkezésére elektromos kapunyitóból! Ezek az eszközök egyszerre szolgálják a kényelmet és a biztonságot, ráadásul kedvező áron elérhetőek.

Az elektromos kapunyitók használata nagyon kényelmes, hiszen nem szükséges ahhoz kimenni, hogy valakit beengedjünk. Ennek különösen télen, nagy hidegben, illetve rossz időben van jelentősége, amikor egy plusz öltözködési procedúrával járna a kimenetel. Elektromos kapunyitó használatával úgy engedheti be az érkezőt, hogy nem kell kitennie a lábát a lakásból. Természetesen akkor is hasznát veszi majd, amikor Ön érkezik haza gépjárművel, hiszen ebben az esetben meg az autóból nem kell kiszállnia, ez pedig biztonsági szempontokból is nagyon előnyös! Egyből a garázsba hajthat, és az időjárástól függetlenül, kényelmesen közelítheti meg otthonát.

Az elektromos kapunyitókat különösen ajánljuk idősek, vagy nehezebben mozgók részére. Számukra a kapuig vezető néhány méter megtétele is nehéz lehet, ráadásul sok időbe is telhet. Sajnos könnyen megtörténik a baj ilyen rövid úton is, ha az csúszós, jégkásás, márpedig egy esés egy idős ember számára könnyen végzetes is lehet. Az elektromos kapunyitók hozzájárulnak az efféle bajok megelőzéséhez is.

Szeretné otthonát kényelmesebbé varázsolni? Esetleg idős rokona részére keres olyan megoldást, amivel megkönnyíti és biztonságosabbá is teszi számára a mindennapokat? Az elektromos kapunyitó vásárlása jó választás! Ha szeretne többet tudni termékeinkről, esetleg nem tudja, mi alapján válasszon, forduljon hozzánk bizalommal honlapunkon megadott elérhetőségeinken! Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, és nyújtanak részletes tájékoztatást.2019.1.30
Miért érdemes egy helyről beszerezni az úszókapu vasalatokat és zárakat?

Manapság, ha az emberek szeretnék teljesen kicserélni a kapuszerkezetet, számtalan megoldás közül válogathatnak. A gazdag kínálatból legfőképp azok a típusok kerülnek leggyakrabban kiválasztásra, amelyeket telepíteni és használni is roppant egyszerű. Ez jellemző például az úszókapukra is, amelyek kiépítéséhez értelemszerűen hozzájuk kapcsolódó vasalatokra is szükség lesz.

Az úszókapu mellett ezen kívül még számtalan érv szól, amiket elsősorban vasalatainak köszönhet. Az úszókapu vasalatok biztosítják többek között a kényelmes és biztonságos használatot. Az úszókapu vasalatok az időjárási körülményektől védett szerkezeti elemek, amelyek ily módon tartós, hosszú élettartamú konstrukciót biztosítanak a tulajdonosaik számára. A vasalatok sínből, támasztó görgőkből, valamint vezető görgőkből állnak, amiket egyszerű felhasználni a beépítés során. A sín az úszókapu aljára van hegesztve, amin pedig a görgőcsoportok átgurulnak kinyitáskor és záráskor. Az úszókapu vasalatok rugalmasságuknak köszönhetően szinte bárhol felhasználhatóak, vagyis nemcsak magáningatlanok kapcsán alkalmazhatják ezt a megoldást, hanem ipari területeken is. Az úszókapu vasalatok kényelmes használatát tovább fokozzák a hozzájuk kapcsolódó zárak is. Ezeket a zárakat nemcsak kézzel, hanem automatizáltan is lehet működtetni, ha az ügyfél úgy kívánja, aminek köszönhetően még egyszerűbbé válik az úszókapu használata. Az úszókapu vasalatokhoz kapcsolódó zárak speciális, kampós kivitelben szerezhetőek be, ami tovább fokozza az ilyen típusú kapuk előnyeit.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni az úszókapu vasalatok és a hozzájuk tartózó zárak kényelmét a hétköznapokban, szerezze be kínálatunkból a síneket, görgőket, valamint a zárszerkezeteket! Ha kérdései lennének a komfortos megoldással kapcsolatban, vagy rendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink valamelyikén! Úszókapu vasalataink és záraink kedvező árakon elérhetőek bárki számára!2018.10.20
Wifis kaputelefon

A wifis kaputelefonok előnyeiről röviden

 

A kaputelefonokat – ahogy más műszaki berendezéseket is – elérték a különböző, 21. századi innovációk, ennek köszönhetően manapság már nem csak a klasszikus típusokat lehet beszerezni, hanem a korszerűbb, több funkcióval rendelkezőket is. Közülük a wifis kaputelefonok a legnépszerűbbek, hiszen minden szempontból előnyöket tartogatnak a felhasználóknak.

 

A wifis kaputelefon legfőbb előnye már a nevéből kikövetkeztethető, ugyanis a telepítése során nem kell kábeleket húzni a lakás és a kapu között, mivel a készülék vezeték nélkül, wifin keresztül csatlakozik az otthoni hálózatra, a működéséről pedig egy adapter gondoskodik. A wifis kaputelefonoknak nem csak a telepítése gyerekjáték, hanem a használata is; bárki könnyedén megtanulhatja pár perc alatt.

 

Ha felkeltette az érdeklődését a wifis kaputelefon, és szeretné Ön is megtapasztalni a készülék előnyeit, akkor szerezze be kínálatunkból, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!2018.10.19
video kaputelefon társasházakba

Miért éri meg a társasházban lecserélni a kaputelefont?

 

Egy társasházban általában kevesebben laknak, alacsony a lakások és a lakók száma. A lakástulajdonosok összetartóbbak, igyekeznek megőrizni a ház állapotát, szépítgetni, korszerűsíteni azt. Egy új kaputelefon is helyet kaphat azon a listán, ami a következő kipipálandó teendőket tartalmazza. Miért legyen újkaputelefonja a társasháznak?

 

Egykaputelefonnak funkciója van: lehetővé teszi, hogy az érkezők kommunikálhassanak a lakókkal, illetve abban is segít, hogy a lakók ellenőrzést gyakorolhassanak a beléptetés felett. Ha nem működik, vagy elavult a kaputelefon, az nagymértékben veszélyezteti a társasház biztonságát, utat enged az illetéktelen behatolóknak. Egy modern kaputelefonnal, ami akár videóhívások indítására és fogadására is képes lehet, már lehetővé válik arc alapján is beazonosítani az érkezőket, kontrollálni a beengedést. Egy új kaputelefon jobban mutat, előnyösebb színben tünteti fel az egész házat a vendégek és leendő lakók előtt is.

 

Ha érdeklik kaputelefonjaink, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!2018.10.18
idősek védelme

Idős rokonát szeretné biztonságban tudni? Döntsön a videós kaputelefonok mellett!

 

Manapság egyre több olyan esetről lehet hallani a híradásokban, amikor idős emberek estek áldozatául különböző bűncselekményeknek, betöréseknek. Sajnos ez nem véletlen, ugyanis a bűnözők előszeretettel környékeznek meg nyugdíjasokat, idős embereket, kiszolgáltatottságuk miatt. Ezeket a szituációkat csak akkor lehet megelőzni, ha az idős hozzátartozó családja gondoskodik a biztonságról, például videós kaputelefonok beszerelésével.

 

A bűnözők kedvelik azokat a helyzeteket, amikor az idős emberek reménykedve egy rokon vagy ismerős látogatásában azonnal ajtót nyitnak szinte bárkinek, így pedig már egy kisebb dulakodás után könnyedén bejuthatnak a nyugdíjas áldozat otthonába. A videós kaputelefonok használatával ez nem fordulhat elő, ugyanis a korszerű készülékek tökéletes felbontásának köszönhetően könnyedén kiveheti az idős hozzátartozó, hogy valóban ismerős csöngetett vagy egy számára teljesen ismeretlen személy, tehát kizártak a kockázatos helyzetek.

 

Berendezéseink egyszerűen telepíthetőek, két kapunyitó kezelésére és lakáskészülékek közötti beszédhívásra is alkalmasak. Döntsön a videós kaputelefonok mellett, a vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!2018.08.27
kaputelefon

Biztonságos és korszerű beléptető rendszer? A kamerás kapunyitó ideális választás!

 

Manapság azok, akik kapunyitót szeretnének vásárolni, elvárás a részükről, hogy a készülék korszerű tulajdonságokkal rendelkezzen, és hozzájáruljon a biztonságos beléptető rendszer megteremtéséhez. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, és fontos, hogy látogatóit azonnal be tudja azonosítani, válassza a kamerás kapunyitókat!

 

A kamerás kapunyitókkal már az első pillanattól kezdve garantált a biztonság, hiszen ahogy a termékek nevéből következik, mozgóképi információkat is közvetítenek az érkező vendégekről, ügyfelekről, így mindig tudni fogja, hogy éppen ki érkezett meg Önhöz. Ebben a formában a nem kívánatos személyek egyszerűen távol tarthatók, anélkül, hogy kellemetlen helyzetbe, vagy akár konfliktusba keveredne velük. A kamerás kapunyitók egyszerűen felszerelhetőek, kezelhetők és nem utolsó sorban minden olyan helyen alkalmazhatók, ahol szükség van az ilyesfajta azonosításra.

                                                                                                                 

Vásároljon kamerás kapunyitót, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!-
weboldal készítés | keresőoptimalizálás | látogatottság növelés | honlapkészítés